12 - 13
kol
INOZEMSTVO
Banatski Sokolac

Rock Village Festival

INOZEMSTVO | Banatski Sokolac

12 - 13.08.2022

Rock Village Festival

share

Rock Village Festival će se posle dve godine pauze ponovo održati u Banatskom Sokolcu – u petak i subotu, 12. i 13. kolovoza 2022.

Festival koji se od 2005. godine tradicionalno održava ukolovozu sa svakim novim izdanjem sve više ljudi upoznaje sa šarmantnim južnobanatskim selom koje broji tek nešto više od 300 stanovnika, a koje se tokom ove manifestacije udesetostruči! Rock Village je Banatski Sokolac, između ostalog, pozicionirao kao važnu točku na mapi kulturne baštine, budući da je upravo tu, u festivalskom prostoru, u dvorištu osnovne škole „Jovan Sterija Popović“ podignuta prva statua Boba Marleyja u Europi. Koliko je ovo mesto nezaobilazno za sve reggae hodočasnike govori i činjenica da su ga nedavno posjetili i The Wailers – Marleyjev prateći bend.

Budući da je usled epidemiološke situacije Rock Village napravio dvogodišnju pauzu, organizatori su odlučili da pruže najaktraktivniji muzički program do sada!

U petak, 12. kolovoza, na Rock Village festivalu u Banatskom Sokolcu nastupiće
Buč Kesidi, Obojeni Program, Ajs Nigrutin, Sharks Snakes and Planes, Stvor i Stereo Deficit (Arctic Monkeys tribute band).

U subotu, 13. kolovoza…
Goran Bare i Majke, YU Grupa, Van Gogh, Trigger, Brigand, Brat i Township Rebellion (Rage Against the Machine tribute band).

Ulaz na festival je besplatan, kao i svih prethodnih godina, a biće besplatan i kamp koji se organizira u okviru festivalskog prostora.

Sljedeći događaj

12
kol
DALMACIJA
Vrgorac
Matija Cvek