28 stu - 08 pro
Zagreb
KSET

Rundek & Ekipa

Zagreb | KSET

28 .11 - 08.12. .2022

Rundek & Ekipa

share

Darko Rundek i Ekipa dolaze u zagrebački klub KSET odsvirati čak pet koncerata, a serija intimnih nastupa proteže se kroz 28., 29. i 30. studenog, te 1., 4. i 8. prosinca.

Tjedan dana Rundeka i Ekipe održat će se u najmanjem kapacitetu koji je band svirao u puno godina, a dostupno je samo 240 ulaznica po danu.

Ususret koncertima Darko Rundek poručuje: “Ima nekih stvari koje se mogu podijeliti/razmijeniti/zajedno doživjeti, samo IZBLIZA. Nevidljive su na velikoj sceni, ne možeš ih osjetiti preko zvučnika i ekrana. U KSET-u smo dovoljno blizu za to. U ovom vremenu manipulacije i strepnje treba nam povjerenja, igre i slavlja. Kako ove godine slavimo 20. rođendan Ruku, dat ćemo više prostora pjesmama s tog albuma. Dobrodošli!”

Veliki Darko Rundek uz svoju će Ekipu, sastavljenu od vrhunskih glazbenika, podsjetiti na svoj prebogati katalog pjesama, uz nove pjesme svirat će i legendarne klasike, obilježiti dva desetljeća albuma “Ruke”, a sve će biti povezano kroz tjedan dana i pet koncerata u intimnoj atmosferi. „Ruke“ nedavno je doživio svoje remasterirano reizdanje na dvostrukom, 180 – gramskom vinilu u boji i na CD-u. Na vinilu su se našle i četiri neobjavljene verzije pjesama “Untitled II”, “Grane smo na vjetru”, “Tranzit” i “Kao vjetar”.

Ulaznice za sve koncerte su u prodaji od ponedjeljka 31. listopada, od 9:00 sati, po pojedinačnoj cijeni od 140 kn. Dostupne su na svim prodajnim mjestima Eventima i online na www.eventim.hr, kao i u Dirty Old Shopu i Rockmarku. Ako ih ostane, na dan koncerta cijena ulaznica će iznositi 160 kn.

Sljedeći događaj

29
stu
Zagreb
Hrvatsko narodno kazalište u Zagrebu
Šišmiš – premijera u HNK Zagreb