02
srp
Zagreb
MSU

Sara Renar

Zagreb | MSU

02. 07. 2022 | 21:00

Sara Renar

Sara Renar /Marina Uzelac

share

Zadnja subota ovogodišnjeg Ljeta u MSU večer je za Saru Renar.

Nagrađivana zagrebačka kantautorica  pripada skupini najpriznatijih glazbenih imena nove generacije u regiji. Iza sebe ima pet samostalnih diskografskih izdanja u kojima potpisuje tekst i glazbu. U posljednje tri godine Sara je zabilježila oko 250 koncertnih nastupa diljem Europe i regije. Osim vlastite autorske glazbe, surađivala je na projektima kazališne skupine Montažstroj i umjetničkog kolektiva SKROZ , česta je suradnica književnih manifestacija „Goranovo proljeće“, „Tko Čita?“, „Sjećanje na Tina“ i „Doručak kod Krleže“, surađuje sa svjetski priznatim DJ imenima (Insolate, Hibrid) te radi glazbu za multimedijske projekte.

Dobitnica je raznih europskih priznanja i stipendija, uključujući projekt Europske Unije za potporu mladih glazbenika „European Music Incubator“, europsku potporu za mobilnost umjetnika i-Portunus te OneBeat Balkan umjetničku rezidenciju. Kritika je odlično recenzirala sva dosadašnja izdanja i live nastupe koji su Saru stavili u sam vrh nove muzičke scene u regiji.

Sara Renar za svoju svirku najavljuje velika iznenađenja (koncert počinje u 21 sat, ulaz na plato MSU od 20 sati). Ana Kreitmeyer i Zrinka Užbinec izvode performans O rozoj budućnosti koji počinje u 20 sati, a filmski hit Cyrano možete pogledati od 17.30 sati. Od izložbi u programu Ljeta u MSU – Tužne pjesme rata / Zbirka kao glagol otvorena je od 11 do 18 sati, a gostujuća izložba Novi talas u Beogradu – Paket aranžman 1981 – 2021 od 11 do 20 sati.

Sljedeći događaj

02 srp - 27 tra
Bol
585 CLUB
Severina