19 - 20
svi
Umag
Stella Maris

Sea Star Festival

Umag | Stella Maris

19 - 20.05.2023

Sea Star Festival

The Prodigy – Sea Star Festival

share

Svjetski glazbeni velikani The Prodigy stižu na peti, jubilarni Sea Star! Umaški festival u laguni Stella Maris na svojoj će glavnoj pozornici ugostiti najvažniji electro punk bend svih vremena i 19. i 20. svibnja 2023. godine energično lansirati novu festivalsku i turističku sezonu. Sea Star se ovime upisao u raspored jedne od najtraženijih globalnih turneja 2023. i stao uz bok vodećim festivalima Europe kao što su EXIT, Mad Cool, Nova Rock i drugi. Ulaznice za Sea Star u prodaju kreću danas u podne po poklon cijeni od 229 kn s 50% popusta, koja će vrijediti samo do četvrtka 22. 12. do kraja dana!

Bili su prvi headliner Sea Stara, jako su željeli umaški festival uvrstiti unovu turneju, dok je povezanost s EXIT festivalom jedna je od najvećih glazbenih priča našeg vremena.
“Kad smo 2017. pokrenuli Sea Star plan je bio da ga u pet godina postavimo kao jedan odnajvažnijih festivala našeg podneblja i pozvali smo Prodigy da nam ga pomognu “porinuti”. Okolnosti su htjele da to peto, jubilarno izdanje dođe tek sedmog ljeta, ali zatosu prvi headlineri upravo ono što bi na svom line upu željeli vidjeti svi veliki festivali svijeta. Prodigy su birali i odabrali naš Sea Star pokazujući i da je naša misija uspjela, ali i
da su veze s EXIT ekipom snažne i vječne” – izjavio je Sanjin Đukić, direktor Sea Stara.

Sljedeći događaj

19
svi
Zabok
re:Garden
Vojko V i Kali Fat Dub