04
ožu
Varaždin
Arena Varaždin

Sergej Ćetković

Varaždin | Arena Varaždin

04. 03. 2023 | 20:00

Sergej Ćetković

unnamed

share

Sergej Ćetković, jedan od najpopularnijih i najcjenjenijih kantautora u regiji, iza sebe ima dvadeset godina dugu karijeru, a srca hrvatske publike osvojio je u vrlo kratkom vremenu. Prošle godine, posebno je dirnuo i ona Varaždinki i Varaždinaca, koncertom koji je održao u Areni Varaždin.

Koncertom u Varaždinu razveselit će opet, povodom Dana žena, 4.3.2023., na starom mjestu, u Areni Varaždin.

Ovaj regionalno uspješni glazbenik, osim romantičnim i ljubavnim pjesmama, osvojit će vas svojom karizmom, skromnošću ali i zahvalnošću koju osjeća prema svojoj publici.

Iako tajnu uspjeha nema, Sergej kaže da se glazbom bavi iskreno i od srca, a takvi se istinski glazbenici prepoznaju i publika to vraća na najljepši mogući način. Nikada nije kalkulirao s glazbom, s odabirom pjesama i kako je svojedobno rekao, nikada nije imao prevelike planove već je samo htio stvarati ono u što vjeruje.

“Mnogo puta sam rekao da mi bez publike ne postojimo i da virtualni koncerti nikada ne mogu zamijeniti one prave, koji su nama razlog stvaranja i trajanja. Nikada neću zaboraviti prvi susret s publikom nakon dugo vremena, tu emociju, ljubav, energiju, atmosferu. Ti prvi koraci dok sam izlazio na scenu na tom koncertu su mi se urezali u pamćenje, jer nikada ranije nisam osjetio takvo uzbuđenje. ” rekao je Sergej, osvrnuvši se na dane kada je svim glazbenicima bilo onemogućeno raditi posao koji vole, od kojeg i za koji žive.

Iako njegovu publiku čine i muškarci i žene, zaljubljeni parovi, ne krije kako je svjestan da je ipak prvih nekoliko redova uvijek rezervirano za nježniji spol. I zato upravo za njih, najavljuje svoj drugi koncert u Areni Varaždin, uoči Dana žena, 4.3.2023.

Sljedeći događaj

04
ožu
Rijeka
Muzej moderne i suvremene umjetnosti (MMSU)
Dora – Bijeg u Glazbu