11
lis
Zagreb
Koncertna dvorana Vatroslava Lisinskog – Velika dvorana

Tajči i Moti Giladi u Lisinskom

Zagreb | Koncertna dvorana Vatroslava Lisinskog – Velika dvorana

11. 10. 2023 | 20:00

Tajči i Moti Giladi u Lisinskom

Tajči Moti Giladi Lisinski

share

Svečani koncert u povodu 75. obljetnice države Izrael i 26 godina diplomatskih odnosa Hrvatske i Izraela

Tajči, punim imenom Tatjana Matejaš Cameron, legendarna hrvatska pjevačica s američkom adresom i Moti Giladi, nagrađivani scenski i televizijski umjetnik i glumac te velika glazbena zvijezda iz Izraela, sudjeluju na svečanom koncertu u povodu 75. obljetnice Države Izrael i 26 godina diplomatskih odnosa Hrvatske i Izraela.

Koncertni spektakl u izvedbi dvoje sjajnih glazbenika bogatog glazbenog opusa, koje osim izuzetno uspješnih i svestranih međunarodnih karijera spaja i nastup na Euroviziji, uz pratnju Simfonijskog orkestra HRT-a i pijanista Joea Kaplowitza, pod dirigentskom palicom maestra Alana Bjelinskog, jedinstven je glazbeni događaj koji slavi duh zajedništva, nade, optimizma i ljubavi.

Publika će moći uživati u glazbeno bogatim aranžmanima sjajnog glazbenika, aranžera i producenta Ante Gele te renomiranog američkog aranžera i skladatelja Jima Graya, u Tajčinom kristalnom glasu i fantastičnoj energiji uz pregršt emocija koje ova dama unosi u svaku svoju izvedbu te u Motijevim šarmantnim i humorističnim interpretacijama svjetskih glazbenih uspješnica.

Na repertoaru će se, uz Tajčine i Motijeve eurovizijske hitove i svjetske evergreene poput What a Wonderful World Louisa Armstronga, Over the rainbow popularne Judy Garland i Cohenove Hallelujah, pronaći i pokoje iznenađenje.

Sljedeći događaj

11
lis
Zagreb
Vintage Industrial Bar
Rebel Star u Vintage Industrial Baru