11 - 20
srp
Hvar
Sućuraj

TAM TAM Music Festival 2024.

Hvar | Sućuraj

11 - 20.07.2024

TAM TAM Music Festival 2024.

TAM TAM Music Festival 2024.

share

Poznat je prvi dio line-upa za ovogodišnji TAM TAM Music Festival. Dvanaesto izdanje festivala  odvija se od 11. do 20. srpnja u Sućurju na krajnjem istoku otoka Hvara.

Tijekom godina TAM TAM Music Festival izrastao je iz okupljališta glazbenika u događaj koji je stekao reputaciju jednog od najboljih malih festivala u regiji, u posljednjih 11 godina na TAM TAM Festivalu je nastupilo više od 90 izvođača, koji su u Sućuraj stizali iz Hrvatske, Srbije, Bosne i Hercegovine, Makedonije, Slovenije, ali također i iz većine europskih zemalja te iz Amerike.

Festival će započeti 11. srpnja i završiti 20. srpnja, a za sada je najavljeno 14 bendova, M.O.R.T, Klinika Denisa Kataneca, Them Moose Rush, Nemeček, Adam Semijalac & Fige, ROLO, Vizelj, Ljubičice, Auto, Dimitrije Dimitrijević, Putan Club, Proto Tip, Foncedalle, Vagina Corporation.

Očekuje se još najava bendova, ali i bogatog dodatnog programa ispunjenog edukativnim i zabavnim radionicama.

Ulaznice za svih 10 dana festivala dostupne  su za kupnju po cijeni od 110 € putem sustava Core Event. Ne propustite priliku biti dijelom jednog od najboljih malih festivala u regiji i uživati u deset dana nevjerojatne glazbe, sunca, mora, dobre hrane i zabave.

Sljedeći događaj