20
svi
Zagreb
Sax!

The Splitters

Zagreb | Sax!

20.05.2023.

The Splitters

share

Jedan od najperspektivnijih splitskih bendova nakon nastupa na Dori i Zagrebačkom festivalu stiže pred zagrebačku publiku 20. svibnja ove godine. The Splitters će nastupiti u klubu SAX!, a ulaznice možete nabaviti u sustavu Entrio.

“Role filmova”, “Izgubljeni grad”, “Oboji me”, “Barbara” te “Svjetlost” samo su neke od pjesama koje će zagrebačka publika moći poslušati uživo. The Splitters će uskoro objaviti i album “Role filmova”, koji su prije nekoliko mjeseci premijerno predstavili splitskoj publici na rasprodanom koncertu u klubu Kocka.

Dva para braće u bendu The Splitters su: Josip Senta (vokal i bas gitara), Petar Senta (gitara, prateći vokal), Marko Komić (solo gitara) i Antonio Komić (bubnjevi). 

Dečki su ostvarili zapaženi rezultat na ovogodišnjoj Dori s pjesmom “Lost and Found”, koja je nekoliko tjedana bila među najemitiranijim pjesmama liste HR Top 40, a s pjesmom “Svjetlost” nastupili su na Zagrebačkom festivalu. Osim na Dori i Zagrebačkom festivalu, publika je Splitterse mogla vidjeti na prošlogodišnjem INmusic festivalu, Mudri Brk Festivalu, ali i na samostalnim koncertima diljem Lijepe naše.

Sljedeći događaj

25
kol
zagreb
arena
Zdravko Čolić