17
velj
Osijek
Dvorana Gradski Vrt

Tragom Olivera - Gradski Vrt, Osijek

Osijek | Dvorana Gradski Vrt

17. 02. 2024 | 19:00

Tragom Olivera - Gradski Vrt, Osijek

Tragom Olivera

share

Tragom Olivera – koncert u spomen na Olivera Dragojevića | Osijek, Dvorana Gradski Vrt | Subota, 17.2.2024., 19h

Legendarni Oliverovi Dupini koji su Olivera na bini pratili gotovo trideset godina i pjevači, sastavljeni od Oliverovih prijatelja i najbližih suradnika, prisjećaju se i slave Olivera tako što izvode njegove vječite pjesme. Svi spojeni u jedno veliko srce, uz podršku obitelji Dragojević, pokrenuli su projekt s kojim čuvaju glazbenu baštinu i sjećanje na nikad prežaljenog dalmatinskog pjevača.

Producent projekta Damir Osredečki ističe da je kroz projekt “Tragom Olivera” jedan od glavnih ciljeva odati počast Oliveru, koji je prije svega bio prijatelj svih koji u projektu sudjeluju, te da se s projektom “Tragom Olivera” želi zauvijek očuvati predivno glazbeno nasljeđe koje je Oliver ostavio. U projektu sudjeluju Dupini te glazbenici i pjevači koji su s legendarnim Oliverom prošli određeni glazbeni put kao Tedi Spalato, Zorica Kondža, Petar Dragojević, Jure Brkljača, Cambi i mnogi drugi…

Oliverove pjesme su jedinstvene i neponovljive te se zbog toga pjevaju onako kako ih je on sam pjevao i izvodio. Iako Oliverov glas i njega nitko ne može zamijeniti sigurni smo da će s projektom “Tragom Olivera” obožavatelji biti oduševljeni.

Sljedeći događaj

17
velj
Split
Hrvatski dom Split – Koncertna dvorana Ive Tijardovića
Kemal Gekić u Hrvatskom domu u Splitu