29
tra
Zagreb
Klub Močvara

Vader

Zagreb | Klub Močvara

29 .2022

Vader

vader

share

Hangtime Agency i Subsonic Events ponosno predstavljaju VADER! Nakon više od osam godina ove poljske death metal legende vraćaju se u Zagreb u sklopu De Profundis XXV Album Reedition turneje! Uz njih nastupit će i posebni gosti Mara i Reject The Sickness! Pribilježite si petak, 29. travnja 2022. u svoje rokovnike, mjesto je Močvara! Cijena ulaznica u pretprodaji je 140 kn, a na dan će, ako ih ostane, koštati 160 kuna. Ulaznice po pretprodajnoj cijeni možete kupiti u Dirty Old Shopu (Tratinska 18) ili preko njihovog webshopa. Također, ulaznice za prethodne datume koncerta Vadera u našoj organizaciji vrijede i za ovaj datum.

Događaj je organiziran uz poštivanje preporuka Nacionalnog stožera civilne zaštite, a posjetitelje se poziva na odgovornost i ponašanje prema spomenutim preporukama.
Vader je poljski death metal bend osnovan davne 1983. u Olsztynu. Počeli su kao heavy metal bend, pa se prebacili na thrash zvuk i u konačnici evoluirali do death metala kojem su vjerni preko 30 godina. Ime naravno dolazi od Darth Vadera, a lirički su im pjesme inspirirane pričama H.P. Lovecrafta, Drugim svjetskim ratom i hororom kao žanrom. Članovi benda su Piotr “Peter” Wiwczarek (lead gitara, vokal), Marek “Spider” Pająk (ritam gitara), Tomasz “Hal” Halicki (bas) i Britanac James Stewart (bubnjevi). Bend je do sada izdao 11 albuma, dok je najaktualnije izdanje EP „Thy Messenger“ iz svibnja 2019.

Facebook: https://www.facebook.com/vader/
Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=lonWy8Gbn0o
Instagram: https://www.instagram.com/vader_band_official
Spotify: https://open.spotify.com/artist/2s5DSt9VBNzAn2TbtDHzFZ
Reject The Sickness
https://www.facebook.com/rejectthesickness
Mara
https://www.facebook.com/marametal

 

Sljedeći događaj