15
srp
Dubrovnik
Solitudo

Vesna Pisarović

Dubrovnik | Solitudo

15. 07. 2022 | 20:00

Vesna Pisarović

Vesna Pisarović u Domu sportova / Matej Grgić

share

U suradnji sa hotelima Valamar, BABA je u Dubrovniku 2016. godine počela sa organizacijom serije koncerarta, i cijela priča je iz godine u godinu rasla i došla do možda i najpodonosnije ljetne sezone koja opet stiže na jug zemlje.
Prvi koncert bio je grupe S.A.R.S., a nakon toga su svirali bendovi kao što su Parni valjak, Pipsi, Jinx, Zabranjeno pušenje, Prljavci, Plavi orkestar, Zemlja Gruva, Urban, Majke, M.O.R.T, Grašo, Jasna Zlokić, Tbf, Silente, Letu Štuke, Queen real tribute, Let 3, Jonathan, Neno Belan & Fiumens, Mia Dimšić, a uspjeli su ugostiti i britansku grupu Morcheeba.
Korona je 2020. usporila sve, ali ove godine kreću iznova, pod novim imenom, i dalje uz potporu Valamara, ali u principu  su sami u svemu, i svaka pomoć je dobrodošla.
Ljeto je krenulo, a kroz sljedeća dva mjeseca dolaze izvođači: po prvi puta Dalmatino, Vesna Pisarović, Lu Jakelić i Matija Cvek, a uz njih naši prijatelji i uvijek rado viđeni gosti Jura Stublić & Film, Silente, Tbf, Urban & 4, Goran Bare & Majke a tu je i Konstrakta sa svojom Zemljom Gruva

Sljedeći događaj

15
srp
Zadar
Crkva sv. Donata
Francisco Mañalich