01
tra
Zagreb
AKC Attack

Vitamin Disco @ Attack

Zagreb | AKC Attack

01. 04. 2022 | 20:00

Vitamin Disco @ Attack

276285241_2464328247037430_4503206391348427751_n

share

VITAMIN DISCO
AKC ATTACK

Ulaz: 15 kn

“Inspirirani ranom disco erom i svom pretjeranom dekadencijom 70ih i 80ih u Mediku ponovno dolazi klubski disco program- vitamin Disco.
Dečki kažu: “Nismo mogli izdržati vaš pritisak da opet bude disko. Iskupit ćemo se svima koji su zadnji puta ostali ispred klub zbog mjera. Iako je drugi puta vitamin Disco u medici osjećaj je kao da je opet premijerno. Bit će to povijesni parti nakon ukidanja mjera“
U Pierrotijevoj 11. čekat će vas DJ Dante Sentimento i DJ Toćh, već dobro poznati rezidenti zagrebačkog Rockstara. Svoj projekt započeli su u Jabuci krajem 2018., gdje je, kako znaju reći, gorilo i do 6 ujutro.
Korona vremena i zatvaranje Jabuke izbacili su ih iz kasnonoćnog klupskog programa, a onda su se zaredala gostovanja na Velvet Festivalu, Art Parku, Ljeto u Tehničkom, Advent u Akademiji te u Pločniku u sklopu programa Zvuci dnevne sobe.”

vitamin Disco
https://www.facebook.com/vitamindisco
https://www.instagram.com/vitamindisco/?hl=hr

❗️VAŽNO❗
#covidsafeevent

S ciljem održavanja sigurnijeg događaja i sa što manjim ograničavanjem broja posjetitelja, ulazak na koncert biti će moguć samo uz predočenje Covid putovnice ili PCR testa ili potvrde o preboljenju u zadnjih 6 mjeseci. Hvala na razumijevanju. Također, molimo vas da tijkom eventa nosite maske, svima koji nemaju maske na ulazu bit će dodjeljene te vas molimo da držite udaljenost. Događaj se održava u klubu uz poštivanje preporuka i odluka stožera za civilnu zaštitu u svrhu sprječavanja širenja zaraze koronavirusom.
#covidsafeevent
www.attack.hr
www.instagram.com/akc.attack

Sljedeći događaj

02
tra
Zagreb
Koncertna dvorana Vatroslava Lisinskog – Velika dvorana
Laibach