22
tra
Rijeka
Pogon kulture

Vojko V @ Impulse Festival

Rijeka | Pogon kulture

22. 04. 2023

Vojko V @ Impulse Festival

share

ulaznice: 11 / 15 €
prodajna mjesta: Dallas music shop Rijeka, sustav Entrio
Trenutno najpoznatiji regionalni hip hop izvođač, Vojko V vlasnik je tri Porina, dvije slikovnice i je jedini glazbenik koji je na promociji debi albuma rasprodao Dom Sportova. Na jubilarnom 10. izdanju Impulse Festivala osim starijih hitova sa prvijenca (“Nemože”, “Zovi čovika”, “Kako to”) riječkoj će publici predstaviti i singlove sa iščekivanog predstojećeg albuma “Dvojko”. Koncert će se održati u Pogonu Kulture, u subotu 22.04. Kapacitet je ograničen na 500 ulaznica.
● Jubilarno 10. izdanje Impulse Festivala održati će se od 17. do 23. travnja. Impulse je klupski boutique festival koji spaja gradske lokacije s misijom promocije dobre glazbe i urbane kulture. Događanja koji se odvijaju tijekom trajanja festivala kroz različite medije tematiziraju glazbu, koja je okosnica i poveznica festivala, u duhu čega je i njegov slogan – “glazba je svugdje”. I u novoj, 2023. godini očekuje nas tradicionalni sajam ploča, film u Art-kinu i kul partyji. Osim Vojka V, festival donosi brojna lica hrvatske scene koje vrijedi popratiti i poslušati. Zajedničku organizaciju festivala potpisuju Distune Promotion i Studentski kulturni centar Sveučilišta u Rijeci, a za vizualni identitet festivala zaslužan je dizajnerski studio Radnja iz Zagreba.
● Kao i prošle godine svi studenti Sveučilišta u Rijeci uz predočenje x-ice mogu i na dan koncerta (na ulazu) kupiti kartu po pretprodajnoj cijeni.
● Festival sufinanciraju Ministarstvo kulture i medija Republike Hrvatske, Grad Rijeka – Odjel za kulturu, Primorsko-goranska županija, HDS-ZAMP i Zaklada Kultura nova.

Sljedeći događaj