17
lip
Zagreb
AKC Attack

VOLTA w/ Slikback (KE)

Zagreb | AKC Attack

17. 06. 2022 | 23:00

VOLTA w/ Slikback (KE)

share

AKC Attack, 17.06. Petak
𝐔𝐋𝐀𝐙𝐍𝐈𝐂𝐄
Pretprodaja 50kn
Vrata 70kn
Nakon Lee Gamblea, VOLTA ponosno predstavlja svoj idući i potencijalno najluđi dual-buking sa sestrinskim SUTRA kolektivom iz Beograda – Slikback!
Slikback (Freddy M Njau) je producent iz Kenije koji se svojim radom fokusira na noise, bass i ritmove visokog intenziteta, manipulirajući elemente rapa, techna i gqoma kako bi stvorio svoj unikatni zvuk, a svojim DJ setovima besprijekorno prenosi istu surovu energiju ratoborne bass-heavy produkcije.
Prvi put se pojavio na sceni 2018. s debitantskim EP-em Lasakaneku kojeg je pratilo nekoliko izdanja na PAN-u i azijskom SVBKVLT labelu prije nego se upustio u niz visoko afirmiranih self-relased EP-eva i LP-eva na Bandcampu koji su mu donijeli priznanja na platformama poput Resident Advisor i The Quietus. Njau je od 2018. nastupao i po profiliranim europskim festivalima poput Unsounda, CTM, Sónar, Club To Club i Dekmantel.
Njegov posljednji LP MELT niz je kolaboracija s artistima poput Objekta, Tzusing, KMRU i Ziur, nakon kojeg je uslijedilo i par manjih suradnji s Brodinskijem, Shapednoise i Giant Swan. 2022. inaugurira svoj prvi AV performans VOID, kojega će predstaviti na Unsoundu, Rewireu i donaufestivalu.
Slikback će se lokalnoj publici predstaviti kroz DJ set, a kako to zvuči (i izgleda) možete saznati ovdje:
Boiler Room: https://youtu.be/d7j1-rD9tYI
Soundcloud: https://soundcloud.com/freddymn
Lokalnu podršku će pružiti selektori čiji se ukus savršeno uklapa u estetiku Slikbackovog zvuka – lilacube (NO BALANCE), ASU (VOLTA) i Varboska.


Sljedeći događaj

17 - 14
lip
VOLTA w/ Slikback (KE)
VOLTA w/ Slikback (KE)
DUGI MACCHIATO: Luka Čikić i Ana Marija s Crothenticom