04 - 06
velj
Zagreb
Hala Zagreb

Zagreb Music Fair

Zagreb | Hala Zagreb

04 - 06.02.2022

Zagreb Music Fair

262438593_4650144091736320_8755224616117787753_n

share

Tvornica kulture predstavlja ZAGREB MUSIC FAIR u prostoru velike dvorane HALE Zagreb, Heinzelova 96a.

Po prvi puta u Zagrebu i Republici Hrvatskoj organizira se veliki sajam novih i rabljenih glazbenih instrumenata, koncertne produkcije, prodaje ploča, glazbene produkcije, brojnih audio i video radionica, škola zvuka i svjetla, te škola sviranja glazbenih instrumenata.

ZMF po prvi puta u Hrvatskoj okuplja na jednom mjestu sve proizvođače i distributere glazbenih instrumenata, glazbene opreme, koncertne produkcije i nakladništva. Fender, Gibson, Ibanez, Yamaha, Ludwig, Premier samo su neki od brandova prisutnih na sajmu, a veliki broj iznenađenja, točan raspored programa i imena izlagača objavljivati će se neposredno prije početka sajma. Svi ljubitelji glazbe moći će u tri dana sajma doživjeti glazbu u svim njezinim aspektima, a ZMF nudi mogućnosti prezentacije za sve tvrtke – od ključnih “igrača na tržištu” do malih proizvođača. ZMF nudi uzbudljive događaje za sve glazbene profesionalce, kao i za najmanje glazbene entuzijaste! ZMF poziva ne samo glazbenike i autore, već i programere sadržaja, stručnjake za izdavaštvo, poslovne programere i glazbene influencere na druženje.

Glazbenici, kolekcionari i ljubitelji instrumenata i ploča, publika, početnici u glazbi, cijele obitelji, mogu isprobati instrumente, kupiti nosače zvuka, glazbenu opremu, knjige ili jednostavno uživati u prekrasnom glazbenom vikendu. Atraktivan zabavno-edukacijski program sa radionicama, susretima, tribinama, interaktivnim glazbenim aktivnostima poziva sve koji vole i žive glazbu. Sajam nudi priliku za prodaju i rabljene glazbene opreme, a potencijalni izlagači rabljene opreme mogu se javiti na mail adresu [email protected].

Sljedeći događaj

04 - 05
velj
Zagreb
AKC Attack
Techno Girls Code: Elena, Pao, PusMus