02
svi
Zagreb
AKC Attack

ZEZ festival: Kee Avil i Peckmess&Kiers - AKC Attack

Zagreb | AKC Attack

02. 05. 2024 | 20:00

ZEZ festival: Kee Avil i Peckmess&Kiers - AKC Attack

Kee Avil i Peckmess&Kiers – AKC Attack

share

U četvrtak, 2. svibnja, ZEZ u AKC Attack dovodi montrealsku producenticu i gitaristicu Kee Avil te elektronski audiovizualni nastup Peckmess&Kiers.

Kee Avil spaja elektronsku produkciju, gitaru i vokal kako bi postigla dekonstruirane figure obavijene elementima post-industriala, avant-popa, glitcha, minimalizma i eksperimentalnog folka. Svoj je debitantski album “Crease” promovirala u solo i duo konfiguracijama, a u Attack dolazi u pratnji bubnjeva te će unutar nastupa promovirati svoj nadolazeći album “Spine”.

Packmess je Miodrag Gladović, zagrebački umjetnik koji svoj opus temelji na eksperimentalnoj elektroničkoj glazbi, a svoj je put utabao u mnogim kultnim projektima poput Analene, Lunara, Lightune.G i Inconsolable Ghost. Koristeći nekonvencionalne načine upravljanja instrumentima, dolazi do inovativnih izvedbi koje će zaintrigirati svakog entuzijasta elektronske glazbe. U nastupu će mu se pridružiti i Gideon Kiers s live vizualnom intervencijom baziranom na motivima filma Skagafjördur.

Ulaznice pronađite u pretprodaji po cijeni od 9 eura na platformi CoreEvent. Na dan koncerta cijena ulaznice iznosit će 12 eura.

Sljedeći događaj