12
pro
Zagreb
Sax!

ZGen: Pokle i Soba 503 u Saxu

Zagreb | Sax!

12. 12. 2023 | 20:00

ZGen: Pokle i Soba 503 u Saxu

ZGen: Pokle i Soba 503 u Saxu

share

ZGen: Pokle i Soba 503 u Saxu

Oni su ZGen, iako ih vjerojatno nije briga kako ih zovu. Nova su generacija u Zagrebu i dobro se zabavljaju. Tko, što, kako, zašto? Saznajte i uvjerite se iz prve ruke. Novo, preciznije šesto, izdanje ZGen programa donosi nam posebnu poslasticu u vidu dva izvođača – Pokle i Soba 503! Ulaznice kupite na dan koncerta na ulazu u klub po cijeni od 6€!

Mladi izvođač “Pokle” iz Rijeke bavi se produciranjem, skladanjem i pisanjem pjesama u pop rock/pop punk žanru. Uz samostalno nastupanje, svirao je i u bendovima poput JeboTona i Žulja, a nedavno je osnovao “Pokle Bend” iz Zagreba s kojim će nastupiti i ovom prigodom. Ekipu benda uz njega kao vokalistu i gitaristu čine bubnjar Tin Brkljačić (član bendova Sacher, Proleter, Ectratis, Rimljani ite doma) te basist Vinko Jakupak. U kratkom vremenu postojanja nastupali su u raznim riječkim i zagrebačkim klubovima poput Palacha, KSET-a, i Hard Placea, a sad vas očekuju u velikom broju u Saxu!

Soba 503 je bend nastao u X. gimnaziji Ivan Supek u rujnu 2021. U ovom sastavu sviraju od rujna 2022. Kako to obično bude na početku, svirale su obrade bendova kao što su Radiohead, Nirvana, Nightwish, a nedavno su započele i rad na autorskim stvarima.

Sljedeći događaj