24
sij
2024
Oglasna ploča

Besplatna dvodnevna glazbena radionica

Otvorene prijave za Tvornicu zvuka u Puli

Otvorene prijave za Tvornicu zvuka u Puli

Otvorene prijave za Tvornicu zvuka u Puli

share

Tvornica zvuka predstavlja prostor za improvizaciju elektroakustične glazbe stvoren za mlade u dobi od 15 do 25 godina, pod vodstvom glazbenih pedagoga Alena Sinkauza, Nenada Sinkauza i Marca Qurantottoa

Termin: 10. i 11.02.2024. od 15:00-18:00h
Lokacija: Dnevni boravak ROJC, Gajeva 3 Pula
Voditelji: Alen Sinkauz, Nenad Sinkauz i Marco Quarantotto
Prijave: [email protected]
Radionica je besplatna!

Dvodnevna glazbena radionica pruža mladim glazbenicima priliku da istraže mikrofone, efekte, sintetizatore i druge audio uređaje te kroz vlastiti glas, tijelo i opremu nauče osnove improvizacije. Radionica se usredotočuje na slobodnu kreaciju, intuitivnu kompoziciju te stavlja naglasak na zvučne eksperimente kao temelj zajedničkog muziciranja.

U Tvornici zvuka glazba nastaje korištenjem različitih predmeta, efekata, sempliranja i modulacije glasa, a igra je ključni element kroz koju polaznici – improvizatori i glazbenici stvaraju trenutačne kompozicije. Kroz radionicu, polaznici se upoznaju s osnovama kolektivne glazbene improvizacije i primjenom raznovrsnih elektroničkih uređaja za modulaciju zvuka. Također, imaju priliku isprobati različite uređaje i besplatne softvere za eksperimentiranje pri komponiranju elektroničke glazbe.

Radionice su otvorene kako mladim glazbenicima, tako i entuzijastima koji su spremni istraživati i eksperimentirati sa zvukom.
Radionica Tvornica zvuka je realizirana sredstvima grada Pule i Ministarstva kulture i medija.

Moglo bi Vas zanimati