25
sij
2024
Slušaj & Gledaj

sinonim za domaći reggae zvuk

Brain Holidays u Diskontu

Brain Holidays u Diskontu

Brain Holidays u Diskontu

share

Aktivni više od dvadeset godina, Brain Holidays postali su sinonim za domaći reggae zvuk

Iza njih su niz nastupa, pet albuma i suradnje s domaćim i stranim glazbenicima (Kandžija, Baby Dooks, Alejuandro Buendija…). Pohvaliti se mogu i dokumentarcem koji je nastao na Jamaici, prateći bend tijekom snimanja albuma Jamaican connection.
Prvi reggae nastup u Diskontu stigao nam je uz tri odabrane stvari: “Hladan kao led”, “#proljeće” i “Crvena žuta zelena”. Nakon klika na play, dakle, čeka vas sretan put u neke veselije krajeve. Uživajte!

Nova glazbena emisija Diskont zajednički je projekt Iskona i Rock&Offa. Na tjednoj bazi ugošćuje naše talentirane glazbenike u veselom interijeru retro marketa. Izvođači i bendovi koji su do sada nastupili u Diskontu su JonathanBore BalboaJe VeuxBrkoviDjeca!Tidal PullMile KekinThe GentlemanKandžijaBluVinilBoris ŠtokTus Nua i Rezerve.

Osim na YouTube-u, Diskont se može pratiti u prvoj hrvatskoj digitalnoj videoteci „Rock&Off“ na Iskonovim TV platformama. Pristup videoteci besplatan je svim korisnicima, koji ujedno mogu prvi pratiti nove epizode Diskonta srijedom navečer.

Moglo bi Vas zanimati