01
velj
2024
Replay

Trese lupa udara

Kojoti u Diskontu

Kojoti u Diskontu

Kojoti u Diskontu /Filip Kovačević

share

Što je zajedničko Pixiesima, Smashing Pumpkinsima i našim Kojotima? Veliki comeback benda, a na opće zadovoljstvo glazbene publike i kritike

Kao jedan od glavnih stupova zagrebačke scene, sastav Kojoti 2017. godine vratio se među obožavatelje, a dvije godine kasnije izdao i veliki povratnički album Sve je pod kontrolom?.  Za svoj su nastup u Diskontu odabrali nešto sasvim novo, live izvedbu sjajnog svježeg singla “Nismo djeca“, koju prate i evergreeni brenda: “Hodala je pola metra iznad zemlje“ te “Trese lupa udara“. Želite poslušati?


Diskont – nova epizoda svake srijede na Iskon TV platformama, četvrtkom na YouTubeu.

Nova glazbena emisija Diskont zajednički je projekt Iskona i Rock&Offa. Na tjednoj bazi ugošćuje naše talentirane glazbenike u veselom interijeru retro marketa. Izvođači i bendovi koji su do sada nastupili u Diskontu su JonathanBore BalboaJe VeuxBrkoviDjeca!Tidal PullMile KekinThe GentlemanKandžijaBluVinilBoris ŠtokTus NuaRezerve Brain Holidays.

Osim na YouTube-u, Diskont se može pratiti u prvoj hrvatskoj digitalnoj videoteci „Rock&Off“ na Iskonovim TV platformama. Pristup videoteci besplatan je svim korisnicima, koji ujedno mogu prvi pratiti nove epizode Diskonta srijedom navečer.

Moglo bi Vas zanimati