24
stu
2023
Replay

Bruno Žabek i Benjamin Mjeržva

Djeca! u Diskontu

Djeca!

share

Bruno Žabek i Benjamin Mjeržva, obojica s bogatim iskustvenim zaleđem, relativno nedavno oformili su Djecu! i debitantskim albumom pokorili kritiku

Za sebe kažu da su rock burazi koji ne žele odrasti, a u Diskont su stigli sa tri svoja najveća glazbena aduta i u pratnji kolega iz sestrinskog benda pocket palma.

Prva na rasporedu Djeci! bila je stvar “Seljačka buna”, nastavili su s “Energijom”, a nastup završili pjesmom “Želim s tobom sve”, ujedno miljenicom publike.

Nova glazbena emisija Diskont zajednički je projekt Iskona i Rock&Off. Na tjednoj bazi ugošćuje naše talentirane glazbenike u veselom interijeru retro marketa. Izvođači i bendovi koji su do sada nastupili u Diskontu su riječki indie miljenici Jonathan, velikan s trap scene, Bore Balboa, Je Veux i Brkovi.

Osim na YouTube-u, Diskont se može pratiti u prvoj hrvatskoj digitalnoj videoteci Rock&Off na Iskonovim TV platformama. Pristup videoteci besplatan je svim korisnicima, koji ujedno mogu prvi pratiti nove epizode Diskonta srijedom navečer.

 

Diskont je nastao u koprodukciji Iskona i Rock&OFF-a, inspiriran sličnim međunarodnim konceptima koji se bave glazbenom promocijom putem digitalnih kanala. Specifičan je po tome da se puno pažnje ulaže u kvalitetu audio zapisa, ali i po samom konceptu te interijeru marketa u kojem su smješteni domaćom glazbom inspirirani proizvodi i akcije.

Novi nastupi u Diskontu objavljivat će se četvrtkom sve do završetka serijala, a dodatni sadržaji te kratki intervjui s izvođačima mogu se pratiti i na društvenim mrežama Facebook, Instagram i TikTok.

Osim putem digitalnih kanala, Diskont se može pratiti i putem besplatne Rock&Off videoteke na Iskonovim TV platformama. Radi se o prvoj hrvatskoj glazbenoj TV videoteci, koja će se redovito nadopunjavati video playlistama domaćih rock i vezanih izvođača. „Kako ne sadrži reklame, Rock&Off videoteka je savršena video i audio kulisa za opuštanje, druženje ili rad kod kuće. Počeli smo sa žanrovskim listama koje usput omogućuju otkrivanje nove glazbe, a vrlo skoro pridružit će im se i playliste za chill, vježbanje, koncentraciju i dr. Čini se da se glazba vraća na TV“, poručili su iz Iskona.

„Jako smo sretni što ćemo proširiti Rock&Off platformu, pa smo u ovih šest godina, osim dodjele nagrada, kviza, Kampusa, Skenera, Radija, Rock&Off turneje te Male škole Rock&Off novinarstva, u suradnji s našim partnerom Iskonom kreirali i Diskont. U narednih pola godine objavit ćemo nastupe 26 izvođača iz Diskonta odnosno gotovo 80 novih videa. Slični koncepti u svijetu postoje već godinama, a mi smo ih preuzeli i modificirali za našu scenu, zadržavajući visoku kvalitetu audio i video materijala. Vjerujemo da je i ovo način da veliki broj rock&off glazbenika dođu do što šire javnosti što je i krajnji cilj rock&off platforme. Hvala svim izvođačima, autorima, producentima te diskografskim kućama koje su se odazvale za suradnju“, rekli su iz organizacije Rock&Off-a.

Moglo bi Vas zanimati