09
stu
2023
Replay

I Glow

Je Veux u Diskontu

Je Veux

Je Veux /Filip Kovačević

share

Višestruka osvajačica Rock&Off nagrada Je Veux treća je po redu izvođačica koja osvaja Diskont.

Inspiraciju za svoju glazbu ova talentirana vokalistica pronalazi u soul, jazz i elektroničkoj glazbi, a iza sebe ima zapaženi album prvijenac I Glow, koji dolazi u vinil izdanju.

Je Veux, punim imenom Željka Veverec, u pratnji benda u Diskontu je izvela dva svoja singla, “Loveable” i “I Glow”. Za kraj live nastupa ostavila je fantastičan mash-up cover Erykah Badu i Marka Morrisona.

Kako zajedno zvuče “Sometimes” i “Return of the Mack”? Poslušajte, pogledajte!

Nova glazbena emisija Diskont zajednički je projekt Iskona i Rock&Off. Na tjednoj bazi ugošćuje naše talentirane glazbenike u veselom interijeru retro marketa. Je Veux je treća po redu izvođačica u Diskontu, kojoj su prethodili riječki indie miljenici Jonathan te velikan s trap scene, Bore Balboa.

Osim na YouTubeu, Diskont se može pratiti u prvoj hvatskoj digitalnoj videoteci „Rock&Off“ na Iskonovim TV platformama. Pristup videoteci besplatan je svim korisnicima, koji ujedno mogu prvi pratiti nove epizode Diskonta srijedom navečer.

Diskont je nastao u koprodukciji Iskona i Rock&OFF-a, inspiriran sličnim međunarodnim konceptima koji se bave glazbenom promocijom putem digitalnih kanala. Specifičan je po tome da se puno pažnje ulaže u kvalitetu audio zapisa, ali i po samom konceptu te interijeru marketa u kojem su smješteni domaćom glazbom inspirirani proizvodi i akcije.

Novi nastupi u Diskontu objavljivat će se četvrtkom sve do završetka serijala, a dodatni sadržaji te kratki intervjui s izvođačima mogu se pratiti i na društvenim mrežama Facebook, Instagram i TikTok.

Osim putem digitalnih kanala, Diskont se može pratiti i putem besplatne Rock&Off videoteke na Iskonovim TV platformama. Radi se o prvoj hrvatskoj glazbenoj TV videoteci, koja će se redovito nadopunjavati video playlistama domaćih rock i vezanih izvođača.

Moglo bi Vas zanimati