14
ožu
2024
Replay

Ususret koncertu u Tvornici kulture

Ida Prester i Lollobrigida u Diskontu

Ida Prester u Diskontu

Ida Prester u Diskontu /Filip Kovačević

share

Iako broji punih dvadeset godina na domaćoj alternativnoj sceni, njezin duh ne stari

Ida Prester scenom korača jednako kreativno i pronicljivo kao u doba čitanja tekstova prvih hitova Lollobrigide s grafoskopa u Gjuri 2. Upravo je objavila i prvi samostalni album Sad, čije nam je dijelove odlučila izvesti live u Diskontu. Odabrala je singlove Kvar i 70, a nastup zaokružila pjesmom Sutra, jednim od najvećih hitova svoje Lollobrigide.

Zajedno ih krajem ožujka čekaju veliki nastupi, od kojih je onaj u Beogradu sold out i dodan je novi datum. Mjesta za veliki tulum šljokica i pozitive u Tvornici kulture 22. ožujka trenutno još uvijek ima, pa sve informacije o ulaznicama doznajte ovdje.

Nova glazbena emisija Diskont zajednički je projekt Iskona i Rock&Offa. Na tjednoj bazi ugošćuje naše talentirane glazbenike u veselom interijeru retro marketa. Izvođači i bendovi koji su do sada nastupili u Diskontu su JonathanBore BalboaJe VeuxBrkoviDjeca!Tidal PullMile KekinThe GentlemanKandžijaBluVinilBoris ŠtokTus NuaRezerveBrain HolidaysKojotinemanja, MinistrantiDetourIDEM i Mašinko.

Osim na YouTubeu, Diskont se može pratiti u prvoj hrvatskoj digitalnoj videoteci „Rock&Off“ na Iskonovim TV platformama. Pristup videoteci besplatan je svim korisnicima, koji ujedno mogu prvi pratiti nove epizode Diskonta srijedom navečer.

Moglo bi Vas zanimati