07
ožu
2024
Replay

Pozovite rapsode

Mašinko u Diskontu

Mašinko u Diskontu

Mašinko u Diskontu /Filip Kovačević

share

Zagrebačka punk rock šestorka Mašinko upravo je predstavila novi singl s četvrtog po redu albuma Pozovite rapsode. Priču su popratili i izdanjem na vinilu, a upravo se spremaju za veliki samostalni koncert u Tvornici kulture.

Spontane, duhovite i kreativne punkere najviše volimo slušati uživo, zbog čega su postali okrugli dvadeseti gosti u našem Diskontu. Za live session odabrali su svježu stvar “Preko zidova”, “Na ramenima divova” (također s novog albuma) i himnu “Izgubljenom vremenu”. Poslušajte, pogledajte, pozovite rapsode!

Nova glazbena emisija Diskont zajednički je projekt Iskona i Rock&Offa. Na tjednoj bazi ugošćuje naše talentirane glazbenike u veselom interijeru retro marketa. Izvođači i bendovi koji su do sada nastupili u Diskontu su JonathanBore BalboaJe VeuxBrkoviDjeca!Tidal PullMile KekinThe GentlemanKandžijaBluVinilBoris ŠtokTus NuaRezerveBrain HolidaysKojotinemanja, MinistrantiDetour i IDEM.

Osim na YouTube-u, Diskont se može pratiti u prvoj hrvatskoj digitalnoj videoteci „Rock&Off“ na Iskonovim TV platformama. Pristup videoteci besplatan je svim korisnicima, koji ujedno mogu prvi pratiti nove epizode Diskonta srijedom navečer.

Moglo bi Vas zanimati