13
velj
2024
Replay

Pet ljubavnih

Ljubav je u Diskontu

Kandžija u Diskontu

Kandžija u Diskontu /Filip Kovačević

share

Iz sve bogatije glazbene videoteke Diskont izdvajamo pet savršenih domaćih ljubavnih pjesama

Garantiramo da će vam uljepšati Valentinovo bez obzira na ljubavni status, generacijsku ili glazbeno-žanrovsku pripadnost.

 

Kandžija – “Magična butra”

Kao najvještiji liričar unutar svojeg žanra, slavonski reper Kandžija u svojoj je karijeri obilježen i kao autor nekoliko vrhunskih vrckavih ljubavnih pjesama. Vjerojatno najpopularnija među njima, “Magična butra“, zato je s razlogom prva na našoj Valentine’s listi:

 

Djeca! – “Želim s tobom sve”

Sestrinski bendovi Djeca! i pocket palma već ostavljaju svoj obol u svim fragmentima glazbene scene, pa i u suvremenoj ljubavnoj lirici. Nakon scenskog instrumentalnog uvoda, pjesma Djece “Želim s tobom sve“ posvećuje se opisu doživljaja svježe ljubavi na (samo naizgled) simplificirani način. Volimo!

 

Rezerve – “Madona”

Ako se dosad niste susreli s glazbenim opusom ovih rock Makarana, pripremite se za puno opuštenosti i good feela. A ako upravo tako zamišljate osjećaj ljubavi, dopustite Rezervama da vas izvedu na spoj i odsviraju vam svoju „Madonu“. Stavljamo je i mi na listu, neopisivo je zabavna!

 

Boris Štok – “Voli me još ovu noć”

Ljubav nije samo ultimativna sreća, često je i sjeta i melankolija, a pjesma “Voli me još ovu noć“ u izvedbi Borisa Štoka najljepši je podsjetnik na isto. Njegov cover synth evergreena grupe Denis&Denis posjeduje specifičnu snagu koja baš ovu izvedbu čini posebnijom od drugih.

 

Je Veux – “Loveable”

Pjesma “Loveable“ najljepši je glazbeni podsjetnik na činjenicu da ljubav ne iziskuje savršenstvo, već nastaje, raste i traje usprkos njegovom nedostatku. Uz sofisticiran i bogat vokal naše pjevačice Je Veux, ovaj plesni electro soul singl savršeno zaokružuje listu naših najboljih novijih ljubavnih pjesama.

 

Do kraja veljače u Diskontu će nastupiti još riječki Ministranti, rock glazbenik godine IDEM i domaći pop velikani Detour. Zato se pretplatite na njihov YouTube kanal ili potražite Diskont u besplatnoj Rock&Off glazbenoj videoteci na Iskon TV-u.

Moglo bi Vas zanimati