15
velj
2024
Replay

Zanemariva blamaža

Ministranti u Diskontu

Ministranti u Diskontu

Ministranti u Diskontu

share

Sve snažnije ime s riječke rock scene su Ministranti, bend koji je osnovao gitarist grupe Let 3 Dražen Baljak. Mješavina su onog pravog rocka i heavy metala, a njihov album prvijenac Rock je mrtav prikupio je mnogo pažnje nakon predstavljanja 2022. godine. Uz Dražena na gitari, Ministranti su Voljen Korić na bubnjevima, Vedran Vučković na basu i Robert Šuša kao vokal.

Ministrante odlikuju fantastične live svirke, zbog čega smo ih pozvali i u svoj Diskont. Izveli su nam “Zanemarivu blamažu”, “Kako da…” i “Rock je mrtav”, a baš sve možete poslušati nakon što stisnete play!

Nova glazbena emisija Diskont zajednički je projekt Iskona i Rock&Offa. Na tjednoj bazi ugošćuje naše talentirane glazbenike u veselom interijeru retro marketa. Izvođači i bendovi koji su do sada nastupili u Diskontu su JonathanBore BalboaJe VeuxBrkoviDjeca!Tidal PullMile KekinThe GentlemanKandžijaBluVinilBoris ŠtokTus NuaRezerveBrain HolidaysKojoti i nemanja.

Osim na YouTube-u, Diskont se može pratiti u prvoj hrvatskoj digitalnoj videoteci „Rock&Off“ na Iskonovim TV platformama. Pristup videoteci besplatan je svim korisnicima, koji ujedno mogu prvi pratiti nove epizode Diskonta srijedom navečer.

Moglo bi Vas zanimati