05
tra
2024
Replay

Mamma Knows Best

Miriiam u Diskontu

Miriiam u Diskontu

Miriiam u Diskontu

share

Zagrebačka kantautorica Miriiam prije dvije je godine osvojila Veliki prasak godine na Rock&Off-u, nakon čega ju je šira javnost mogla upoznati i na pratećoj Rock&Off turneji

Ova indie rock glazbenica njeguje specifičnu glazbenu estetiku s elementima country i folk glazbe. Upravo je najavila svoj drugi album, s kojeg nam u Diskontu izvodi najavni singl “Mamma Knows Best”. Miriiam je za Diskont odabrala i “Stellu”, dok je treća pjesma predivan cover pjesme Blondie, “Heart of Glass”, iz 1979. godine. Poslušajte!

Nova glazbena emisija Diskont zajednički je projekt Iskona i Rock&Offa. Na tjednoj bazi ugošćuje naše talentirane glazbenike u veselom interijeru retro marketa. Izvođači i bendovi koji su do sada nastupili u Diskontu su JonathanBore BalboaJe VeuxBrkoviDjeca!Tidal PullMile KekinThe GentlemanKandžijaBluVinilBoris ŠtokTus NuaRezerveBrain HolidaysKojotinemanja, MinistrantiDetourIDEMMašinko,  Ida Prester i Lollobrigida i The Siids.

Osim na YouTubeu, Diskont se može pratiti u prvoj hrvatskoj digitalnoj videoteci „Rock&Off“ na Iskonovim TV platformama. Pristup videoteci besplatan je svim korisnicima, koji ujedno mogu prvi pratiti nove epizode Diskonta srijedom navečer.

Moglo bi Vas zanimati