11
tra
2024
Replay

Van kontrole

pocket palma u Diskontu

pocket palma u Diskontu

pocket palma u Diskontu /Filip Kovačević

share

Zadnji Diskont sezone ugostio je synth pop trojac pocket palma, koji nam je prošle jeseni predstavio novi album naziva III

Osim što mu ime obilježava treći po redu LP, simbolizira i formalno priključenje gitarista Brune Žabeka bendu, što je zasigurno utjecalo na lagani stilski odmak od pocket palme koju znamo iz 2019-e, a koji je prožet kroz cijeli album.

Ljubitelji retro 80-ih, syntheva i vaporwave estetike uživat će zato u Diskontu s pocket palmom, kojeg uz spomenutog Brunu čine Anja Papa i Luka Vidović. Izvode nam tri stvari sa svoje ‘trice’, uvodnu retro baladu “Četiri zida”, zatim “Ne mogu biti kao oni” te “Van kontrole”, koja će službeno zaključati naš Diskont.

Nova glazbena emisija Diskont zajednički je projekt Iskona i Rock&Offa. Na tjednoj bazi ugošćuje naše talentirane glazbenike u veselom interijeru retro marketa. Izvođači i bendovi koji su do sada nastupili u Diskontu su JonathanBore BalboaJe VeuxBrkoviDjeca!Tidal PullMile KekinThe GentlemanKandžijaBluVinilBoris ŠtokTus NuaRezerveBrain HolidaysKojotinemanja, MinistrantiDetourIDEMMašinko,  Ida Prester i LollobrigidaThe SiidsKensington Lima i Miriiam.

Osim na YouTube-u, Diskont se može pratiti u prvoj hrvatskoj digitalnoj videoteci „Rock&Off“ na Iskonovim TV platformama. Pristup videoteci besplatan je svim korisnicima, koji ujedno mogu prvi pratiti nove epizode Diskonta srijedom navečer.

Moglo bi Vas zanimati