08
velj
2024
Replay

Noćni leptiri

nemanja u Diskontu

nemanja u Diskontu

nemanja u Diskontu /Filip Kovačević

share

Tri živopisna albuma stoje iza psych funk kvinteta nemanja, koji je na domaću alt scenu donio potrebno osvježenje mitski inspiriranim zvukom i narativima

Njihovu posebnu plesnu priču publika je objeručke prihvatila, pa iza nemanje stoji i niz rasprodanih koncerata u regiji.

Nemanja u Diskontu izvode stvari “Zen Sin Fin”, “Noćni leptiri” i “Zle oči”, a za dobru dozu plesa i instantni popravak raspoloženja uključite se za 3…2…1!

Diskont – nova epizoda svake srijede na Iskon TV platformama, četvrtkom na YouTubeu.

Nova glazbena emisija Diskont zajednički je projekt Iskona i Rock&Offa. Na tjednoj bazi ugošćuje naše talentirane glazbenike u veselom interijeru retro marketa. Izvođači i bendovi koji su do sada nastupili u Diskontu su JonathanBore BalboaJe VeuxBrkoviDjeca!Tidal PullMile KekinThe GentlemanKandžijaBluVinilBoris ŠtokTus NuaRezerveBrain Holidays i Kojoti.

Osim na YouTube-u, Diskont se može pratiti u prvoj hrvatskoj digitalnoj videoteci „Rock&Off“ na Iskonovim TV platformama. Pristup videoteci besplatan je svim korisnicima, koji ujedno mogu prvi pratiti nove epizode Diskonta srijedom navečer.

Moglo bi Vas zanimati