12
svi
2022
Vijesti

Povratak 4 tenora na Tvrđavu Sv. Mihovila

4 tenora, tvrdava sv mihovila, sibenik

4 tenora / press

share

Popularni šibenski Glazbari 13. srpnja ponovno će udružiti snage s 4 tenora i to na staroj lokaciji Tvrđave Sv. Mihovila gdje su prošle godine odradili rasprodan koncert o kojem se i dalje govori.

Šibenska narodna glazba i 4 tenora vraćaju se na poznatu Tvrđavu i za ovu godinu najavljuju osvježeni repertoar. Orkestru pod ravnanjem Damira Marušića pridružit će se opet tenori Đani Stipaničev, Vladimir Garić, Marko Pecotić i Filip Hozjak uz nove aranžmane omiljenih klasika s pokojim iznenađenjem za publiku.

Četiri nagrade publike na Večerima dalmatinske šansone u rukama 4 tenora dokazuju da upravo sa šibenskom publikom imaju posebnu vezu, dok s Glazbarima čine provjerenu kombinaciju.

Šibenska narodna glazba kao najdugovječnija šibenska kulturna institucija s tradicijom dužom od 170 godina godišnje održi tek dva koncerta uživo. Stoga je nastup na Tvrđavi sv. Mihovila postao jedan od najzanimiljivijih koncerata ljetne koncertne sezone.

Ulaznice su u prodaji od ponedjeljka 16. svibnja. Prva su 24 sata dostupne ekskluzivno za korisnike Mastercarda® u sustavu Eventim po cijeni od 130 kuna. Najbrži ostvaruju 10 posto popusta. Za sve ostale ulaznice su dostupne od utorka 17. svibnja na Eventimu, blagajni Tvrđave sv. Mihovila i blagajni Kuće umjetnosti Arsen gdje članovi Kluba prijatelja ostvaruju 10% popusta.

Moglo bi Vas zanimati