23
tra
2024
Cesarica

Hit ožujka

“Ne mogu ti reći”, jedna od posljednjih pjesama koje je Oliver snimio, nagrađena Cesaricom

Oliver Dragojević - Ne mogu ti reći - Hit ožujka

Oliver Dragojević - Ne mogu ti reći - Hit ožujka

share

Prošlo je pet godina otkako je preminuo legendarni morski vuk, po čijoj pjesmi je glazbena nagrada Cesarica i dobila ime.

Opus koji je ostavio iza sebe hrvatska je kulturna baština, a njegova obitelj sad je tu baštinu obogatila s još jednom pjesmom. Posmrtno objavljena pjesma „Ne mogu ti reći“ dočekana je s oduševljenjem kod Oliverove publike, ali i svih štovatelja hrvatske glazbe. I osvojila je Cesaricu za Hit ožujka!

Prilikom objave ove pjesme, Oliverova obitelj najavila je i objavu albuma „Dolaziš“ što je dodatno oduševilo njegovu publiku. Pjesmu autorski potpisuje Matko Šimac, a spot “Ne mogu ti reći” broji više od milijun i 700 tisuća pregleda, 305 tisuća Spotify streamova, našla se i u YouTube trendingu, a može se čuti i na svim radijskim postajama. Na novom albumu “Dolaziš”, čiju objavu iščekuje čitava regija, naći će se 12 neobjavljenih pjesama koje je Oliverova obitelj pripremala uz pomoć suradnika i prijatelja.

Tim Cesarice uskoro donosi novi sadržaj o pjesmi “Ne mogu ti reći”, a uz Olivera, za Hit ožujka nominirani su bili i Martin Kosovec s pjesmom “Maštarija”, kao i Miach s pjesmom „Tempo“. Čestitke svim izvođačima, #Cesarica2024 ide dalje, uskoro biramo Hit travnja!

Moglo bi Vas zanimati