04
tra
2024
Cesarica

Fantazija

Nakon Porina, Cesarice i Billboarda, Grše i Miach osvojili i Dom za starije

share

Tim nagrade Cesarica otišao je do doma za starije osobe kako bi otkrili koliki je zaista hit pjesma “Fantazija”, dobitnica Cesarice za Hit veljače, a koju izvode Grše i Miach

Nedavno su osvojili Porin za Nabolju vokalnu suradnju na pjesmi “Led”, zatim im je za ovu Gršinu stvar pripala Cesarica, a sad imamo priliku vidjeti i kako ih doživljava malo starija publika i kako “Fantazija” zvuči u njihovoj izvedbi.

“Je jako je dobra, ja bih mogla možda pjevati, ali ne bih mogla plesati”, “Njegovo piganje i njegova vedrina me podsjeti na Italiju kad sam tamo kupovala”, “Odlično za mlade, a i za nas starije da malo možemo pjevušiti”, neke su od prvih reakcija koje su gospođe imale na pjesmu.

Spot sniman u Italiji privukao je pozornost, no dame su zadatku pristupile kritički te vrlo predano: “Ali koliko dugo će se pamtiti ova pjesma?”, pitala je jedna gospođa, “Mislim da možda imam previše godina, da je omladini to puno bliže”, “To je refren koji ima rimu, ali meni se riječi ne dopadaju”, bile su stroge u svojim komentarima, ali su ipak na kraju počele pjevušiti refren pjesme.

Jedna od gospođa je Grši čak i “uručila” njegovu statuu Cesarice za Hit veljače, a u videu se spominje i prilika za duet s triljskim reperom!

“Bilo je zanimljivo pratiti njihove reakcije. S vremenom im je refren ušao u uho i stavovi su se mijenjali. One su prvo mislile da će taj dan slušati Oliverovu ‘Cesaricu’ pa možete zamisliti kakvo su iznenađenje doživjele kad smo im pustili naš Hit veljače. Dobili smo iskren feedback i na kraju je ispalo baš fora”, rekli su iz Cesarica tima koji je razgovarao s članicama Doma za starije osobe Sveta Ana.

Pjesma “Fantazija” koja je objavljena početkom veljače broji 9,5 milijuna pregleda u samo mjesec dana na YouTubeu, a triljski reper Grše se zahvaljujući njoj ponovno našao na prvome mjestu Billboardove Croatia ljestvice zajedno s Miach.

Grše je time po slušanosti opet ispred svih regionalnih izvođača, vodeći je izvođač po broju pjesama na toj uskoj listi s čak 4 hita, a ovim je pothvatom tima nagrade Cesarica sad i službeno zainteresirao publiku u rasponu od 7 do 97 godina.

Moglo bi Vas zanimati