01
ožu
2024
Vijesti

4. travnja nastupaju Nihil, Slow Cured i Farsa

Četvrti Superval+ koncert održat će se u Vintage Industrial Baru

Četvrti Superval+ koncert: Nihil, Slow Cured i Farsa

Četvrti Superval+ koncert: Nihil, Slow Cured i Farsa

share

U suradnji s Mostar Rock Schoolom, koja je već 12 godina platforma za mlade talentirane glazbenike, četvrti Superval+ koncert će se održati 4.4. u Vintage Industrial Baru, a na njemu će svirati Nihil, Slow Cured, te Farsa, mladi autorski bend iz Mostara. Cilj Supervala+ je predstavljanje, razmjena i stvaranje kulturnih programa u međunarodnom okruženju, što će pozitivno utjecati na bolje poznavanje i širenje hrvatske kulture u svijetu, kao i na predstavljanje kulture drugih zemalja u Hrvatskoj.

Četvrti Superval+ koncert u svega pola godine jasan je znak popularnosti ovakvih programa namijenjenih mladim talentiranim glazbenicima, te o njihovoj želji i ljubavi prema živoj svirci i nastupima pred publikom. Superval+ će pojedinim autorskim bendovima sa Superval festivala omogućiti da svoj talent pokažu i izvan Hrvatske, te da istovremeno svoja iskustva sa Supervala prenesu nekim novim budućim sudionicima ovog festivala.

Program je djelomično sufinanciran sredstvima Ministarstva kulture i medija RH, Grada Zagreba te GRAFIK.neta.

Ulaznice po cijeni od 4 eura u pretprodaji se mogu kupiti u Vintage Industrial Baru, Savska cesta 160 i u Dirty Old Shopu, Tratinska 34, dok će na dan koncerta cijena ulaznice biti 6 eura.

Moglo bi Vas zanimati