20
sij
2023
Vijesti

Billie Eilish i BTS dolaze u Hrvatsku: koncerti u Cinestaru

Kadar iz dokumentarnog filma o Billie Eilish

Kadar iz dokumentarnog filma o Billie Eilish / promo (Cinestar)

share

Cinestar na velika platna svojih kina donosi jedinstvene koncertne spektakle: filmove o Billie Eilish i BTS. I dok čekamo da imena koja su među najvećim senzacijama Generacije Z doista nastupe na našem terenu, možemo zaviriti u prve redove, fan pit, ali i backstage pop pjevačice ove generacije i koreanske senzacije koja ruši sve glazbene rekorde.

BILLIE EILISH LIVE AT THE O2
petak, 27. siječnja 2023.

Prvi put u karijeri, dobitnica Oscara i više nagrada GRAMMY®, Billie Eilish objavljuje vizualni zapis u petak, 27. siječnja, a moći ćete ga gledati jedino tu noć u Kaptol Boutique Cinema u Zagrebu te u CineStar kinima u Rijeci, Osijeku, Splitu i Zadru. Koncertni film snimljen je u O2 Areni u Londonu te se radi o dosad neviđenoj verziji materijala koji gledatelje vodi na vizualno zadivljujuće putovanje, u srce Eilishine rekordno rasprodane turneje Happier Than Ever.

U režiji Sama Wrencha koji je snimao koncert s dvadeset kamera, ova vizualna poslastica prikazuje cjelovečernju koncertnu izvedbu 27 pjesama u nešto više od 95 minuta. Dakako, donosi i intimne i nezaboravne trenutke između Billie i publike. Billie Eilish Live at The O2 nedavno je nominiran za najbolji glazbeni film u nadolazećoj dodjeli nagrada GRAMMY Awards® 2023. Neobjavljena produžena verzija bit će dostupna isključivo u kinima publici diljem svijeta.

BTS: YET TO COME IN CINEMAS!
1., 3. ili 4. veljače 2023.

Članovi najveće svjetske K pop grupe čiji videi broje milijarde pregleda, a iza sebe imaju suradnje s glazbenicima kao što su Coldplay, Zara Larsson, Snoop Dog, Steve Aoki, Nicki Minaj i mnogi drugi, već su započeli s odsluženjem vojnog roka zbog čega na neko vrijeme bend neće biti potpun, na veliku žalost milijuna obožavatelja. Zato je ovo idealna prilika da se 1., 3. ili 4. veljače 2023. pridružite RM-u, Jinu, SUGA-i, j-hopeu, Jimin-u, V-u i Jung Kook-u u ovoj posebnoj kinematografskoj verziji ponovno montiranoj i remiksiranoj za veliko platno – a bit će dostupna u CineStar kinima u Zagrebu, Rijeci, Osijeku i Splitu u 2D i dinamičnom 4DX formatu. Film sadrži hit pjesme iz cijele karijere grupe, uključujući “Dynamite”, “Butter” i “IDOL”, kao i prvu koncertnu izvedbu “Run BTS” s posljednjeg albuma grupe.

PROČITAJTE: O fenomenu BTS-a i K popa pisali smo ranije i razgovarali s voditeljima hrvatskih udruga i fan grupa.

Kviz i kokteli inspirirani zvijezdama filmskog spektakla

Za obožavatelje K popa Kaptol Boutique Cinema priprema i kviz, a u cinema barovima u Kaptolu i Splitu vas očekuju kokteli inspirirani hitovima BTS-a i Billie Eilish. Tu je i nezaobilazna playlista posvećena upravo BTS-u ili Eilish prije projekcije, ali za sve detalje posjetite društvene mreže CineStara ili cinestarcinemas.hr.

Kadar iz dokumentarnog filma o Billie Eilish

Kadar iz dokumentarnog filma o Billie Eilish / promo (Cinestar)

Kadar iz dokumentarnog filma o Billie Eilish

Kadar iz koncertnog filma o Billie Eilish / promo (Cinestar)

Kadar iz dokumentarnog filma o Billie Eilish

Kadar iz koncertnog filma o Billie Eilish / promo (Cinestar)

Kadar iz koncertnog filma o BTS

Kadar iz koncertnog filma o BTS / promo (Cinestar)

Kadar iz koncertnog filma o BTS

01 - 02

Moglo bi Vas zanimati