20
sij
2023
Vijesti

Ususret dodjeli

Tonči Huljić jedan od voditelja Music Awards Ceremonyja

Tonči Huljić - Misa Mediterana

Tonči Huljić - Misa Mediterana Slavko Midzor/PIXSELL

share

Music Awards Ceremony (MAC) održava se za manje od tjedan dana, a uz otkrivanje mnogobrojnih regionalnih glazbenih imena koja su potvrdila svoje sudjelovanje 25. i 26. siječnja u beogradskoj Štark Areni, sinoć je otkriveno i tko su voditelji spektakularne ceremonije.

U ulozi voditeljskog para prve večeri događanja, 25. siječnja, naći će se dvoje dobro poznatih regionalnih imena – Jelena Gavrilović i Tonči Huljić, koji će publiku u Areni te gledatelje ispred TV ekrana provesti kroz višesatnu ceremoniju dodjele nagrada i vrhunskih nastupa, dok će tu ulogu druge večeri događanja, 26. siječnja, preuzeti aktualne ikone nove glazbene scene – Mimi Mercedez i Voyage.

Music Awards Ceremony voditelji

Music Awards Ceremony voditelji

Povodom prihvaćanja ove uloge voditelja, Tonči Huljić je istaknuo kako je ovime ostvario svoje dječačke snove: “S velikim zadovoljstvom sam prihvatio ulogu voditelja na MAC-u i na to gledam kao na neku vrstu ispunjenja svojih davnih želja. Svi smo mi kao mali maštali o tome da ćemo jednom kada odrastemo biti pjevači, filmski glumci ili televizijski voditelji. Čitav život se bavim glazbom, a sada je izgleda došlo vrijeme da se iskušam i u nečemu o čemu sam u djetinjstvu maštao.”

Svoje oduševljenje ulogom voditeljice istaknula je i glumica Jelena Gavrilović, koja će s Tončijem Huljićem biti dio voditeljskog para prve večeri događanja: “Drago mi je da postoji ovakva manifestacija koja će ugostiti najveće regionalne zvijezde i koja pod istim krovom drži čitavu regionalnu glazbenu scenu. Izuzetna mi je čast što sam dobila poziv da vodim MAC i posebno zato što će moj partner u tome biti Tonči Huljić, čovjek koji je svojim talentom, ljubavi i posvećenošću u glazbi ostavio trajan i nezbrisiv trag.”

Svoje dojmove podijelio je i voditeljski par druge večeri MAC-a; Mimi Mercedez tako je jasno dala do znanja kako je spremna i za ovu ulogu: “Vrlo sam uzbuđena i samouvjerena. Odabrani su savršeni voditeljski parovi i ovaj spektakularan događaj ćemo učiniti još jačim”, istaknula je. To potvrđuje i njen voditeljski kolega Voyage, idol nove generacije i trenutno jedan od najslušanijih izvođača na Balkanu: “Pored svega što sam do sada radio, jako mi je drago da imam priliku isprobati i ulogu voditelja. Mislim da će to biti jedno jako lijepo iskustvo i hvala organizatorima koji su mi dali toliku odgovornost, vjerujem da ću ispuniti očekivanja”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MAC (@music.awards.ceremony)

Najveći regionalni glazbeni događaj Music Awards Ceremony (MAC) u organizaciji Sky Musica krajem siječnja 2023. na jednom će mjestu okupiti creme de la creme regionalne glazbene scene. Dvodnevna ceremonija dodjele nagrada održat će se 25. i 26. siječnja 2023. godine u beogradskoj Štark Areni, a glasanje publike moguće je i dalje putem službene internetske stranice događanja i putem službenog MAC Youtube kanala.

Svoje sudjelovanje na ovogodišnjem izdanju MAC-a potvrdili su Jelena Rozga, Konstrakta i Zemlja gruva, Riblja čorba, Emina Jahović, Aco Pejović, Saša Matić, Halid Bešlić, Lexington band, Petar Grašo, Sara Jo, Tonči Huljić, Karolina Gočeva, Joker out bend, Voyage, Nucci, Teodora, Crni Cerak, Lacku, Nikolija, Devito, Coby, Milica Pavlović, Zera, Sergej Pajić, Sajfer, Mahrina, Amna, Mimi Mercedez, Albino, Veraja, i 2Bona.

Fanovi se mogu pridružiti i svečanoj ceremoniji dodjele nagrada, 25. i 26. siječnja 2023. u beogradskoj Štark Areni, koja uz najsuvremeniju produkciju donosi dva dana nezaboravnih nastupa omiljenih izvođača ovih prostora. Ulaznice za MAC 2023 mogu se kupiti putem besplatnog app-a eFinity, online na
efinity.rs te na blagajni Štark Arene. Interes publike je velik, pa su zbog ograničenih količina ulaznica za
sektor 200 u prodaji i ulaznice za nivo 400. VIP kapaciteti gotovo su rasprodani te se fanovima koji žele
biti uz pozornicu manifestacije preporuča da što prije priskrbe svoje ulaznice.

Moglo bi Vas zanimati