22
ožu
2024
Vijesti

Proslava početka proljeća

Cubismo dolazi u Peti Kupe

Cubismo i DJ Maestro u Petom Kupeu

Cubismo i DJ Maestro u Petom Kupeu

share

Energična plesna glazba temeljena na afro-kubanskim ritmovima, ali u osebujnom i prepoznatljivom stilu, recept je to za pravu latinoameričku fiestu kakvu donosi bend Cubismo.
Svoje vesele note devetočlana ekipa vrhunskih profesionalaca donosi 28. ožujka i u Peti Kupe.

Predvođeni perkusionistom Hrvojem Rupčićem, članovi sastava dolaze iz Hrvatske, Venezuele, Kube i Sloveniji. Najznačajniji su bend koji svira takvu vrste glazbe u ovom dijelu Europe, a njihova najjača strana upravo su živi nastupi tijekom kojih publiku redovito rasplešu golemom količinom pozitivne energije.
U svojoj karijeri Cubismo je surađivao sa svjetskim glazbenim zvijezdama kao što su Yolanda Duke i članovi legendarnog Buena Vista Social Cluba, ali i ovdašnjima među kojima su Josipa Lisac, Gibonni, Gabi Novak, Stjepan Jimmy Stanić, Oliver Dragojević i Vlada Divljan.

Cubismo je poznat po visokoj glazbenoj kvaliteti i sviračkom umijeću svojih članova te je redovito nagrađivan strukovnim nagradama kao što su Porin i Status. Uvijek ponosni na svoju multi-kulti koncepciju, vjeruju kako time uvelike doprinose širenju glazbenih i ljudskih vidika.
Cubismo će pratiti amsterdamski DJ Maestro, pravi majstor atmosfere i eklektičnog izbora glazbe. Rijetko ćete naći DJ-a koji ima širi raspon glazbe – rasponu od jazza, funka, latina do soula, hip hopa i deep housea. Svjetsku prepoznatljivost osigurala je i Blue Note Trip, njegova nagrađena serija mikseva za legendarnu jazz etiketu Blue Note Records

Ulaznice potražite na linku.

Moglo bi Vas zanimati