22
ožu
2024
Vijesti

Sutra je 31. dodjela nagrade Porin

31. Porin

31. Porin

share

Još nas samo jedan dan dijeli od dodjele najvažnijih glazbenih nagrada! Ovu subotu, 23. ožujka održava se 31. po redu dodjela nagrada Porin, a neka od najvećih imena hrvatske glazbene scene pojavit će se u zagrebačkom event centru HoB s nadom u osvajanje najpoželjnije statue. Rijetka je to prilika u kojoj gledatelje očekuju svečana dvorana, crveni tepih, sjajni led ekrani, velika pozornica, spektakularna rasvjeta i velika imena hrvatske glazbe na jednom mjestu.

Pripema produkcije za glazbenu nagradu Porin traje već nekoliko dana, od danas počinju i generalne probe, a poznata su nam i imena glazbenika koji će nastupiti na 31. po redu dodjeli Porina: Boris Štok, Detour, Filip Rudan, Gina, IDEM, Let 3, Lu Dedić, Marko Tolja, Matija Cvek & The Funkensteins, Matija Dedić, Mia Dimšić, Natali Dizdar, Parni Valjak, Pava, Prljavo Kazalište, Psihomodo Pop, Tamara Obrovac i Zorica Kondža.

31. Porin

Osim spomenutih izvođača, crvenim tepihom i pozornicom će na ovogodišnjoj dodjeli prošetati još poznatih imena u ulozi gostiju i prezentera. Imena nagrađenih i tko kući nosi najviše statua saznat ćemo ovu subotu u prijenosu uživo na Prvom programu HTV-a i Drugom programu HR-a od 20:15 sati. Kroz prijenos će nas ove godine voditi Jelena Glišić i Ivan Vukušić! Redateljica dodjele je Saša Broz, a redatelj prijenosa Ivan Miladinov. 

„Očekuju nas vrhunske izvedbe u pratnji orkestra pod ravnanjem maestra Alana Bjelinskog, glazbeni producent je Ivan Popeskić, zatim brojna poznata imena koja će nastupiti i biti zadužena za proglašavanje dobitnika i uručivanje statue i najvažnije – uzbuđenje i iščekivanje u čije ruke idu statue Porina ove godine“, naglašava Izvršni direktor Porina, Davor Drezga.

Moglo bi Vas zanimati