13
svi
2024
Vijesti

"Ne igraj se s vatrom, slušaj ju"

Grupa Vatra i vatrogasci zasvirali po zagrebačkim trgovima

Grupa Vatra i vatrogasci / foto: Goran Berović

Grupa Vatra i vatrogasci / foto: Goran Berović

share

Pod sloganom “Ne igraj se s vatrom, slušaj ju” grupa Vatra i Vatrogasna postrojba Zagreb zasvirali su na nekoliko lokacija u gradu Zagrebu.

Na Tomislavcu, glavnom zagrebačkom trgu, te Trgu Republike Hrvatske podsjetili su na oprez tijekom nadolazeće sezone požara i istovremeno pozvali na koncert Vatre koji će se održati 25.5. na zagrebačkoj Šalati.

Plod je to dugogodišnje suradnje benda i zagrebačkih vatrogasaca koja se kroz godine periodično realizirala na različitim projektima.

Ovdje je sve i počelo, prije nešto više od dvadeset godina – upravo u ovom dvorištu potpisali smo prvi ugovor s Dallas Recordsom. Sada u suradnji s njima pripremamo i koncert povodom 25. rođendana na stadionu Šalata. Ne znam što čekate, ulaznice su u prodaji, pa piknite svoju i navratite na rođendan!” – rekao je prije nastupa Ivan Dečak.

Siniša Jembrih, zapovjednik Javne vatrogasne postrojbe grada Zagreba, rekao je kako suradnja s Vatrom možda nekome izvuči kao ime pub-kviz ekipe – Vatra i Vatrogasci – ali da njihova suradnja traje već punih četvrt stoljeća.

Vatra / foto: Goran Berović

Vatra / foto: Goran Berović

Tko bi rekao, Vatra i Vatrogasci – kakva neprirodna koalicija!” duhovito je dodao Jembrih.

Moglo bi Vas zanimati