13
svi
2024
Vijesti

Objavljen detaljan raspored koncerata

Hiljson Mandela i TBF otvaraju ovogodišnji Zagreb Beer Fest

Zagreb Beer Fest 2024 - Završni popis izvođača

Zagreb Beer Fest 2024 - Završni popis izvođača

share

Nakon što je otkriven konačan popis izvođača koji će nastupiti na ovogodišnjem Zagreb Beer Festu, stiže nam i detaljan raspored koncerata po danima. Tako će sedmo izdanje festivala otvoriti Hiljson Mandela i TBF, dok će ga kraju privesti Edo Maajka s nastupom koji će biti u znaku proslave 20 godina od objave albuma “No Sikiriki”. 

Na pozornici smještenoj u Parku dr. Franje Tuđmana kroz četiri dana, od 23. do 26. svibnja nastupit će više od 15 glazbenih imena, među kojima su Vojko V, MORT, Edo Maajka, Kawasaki 3P i drugi. Detaljan raspored koncerata po danima pronađite u nastavku.

Raspored koncerata po danima

U četvrtak 23. svibnja, nastupit će ukupno pet glazbenih imena, pa će tako na koncertnu pozornicu prvog dana festivala stati mlada r&b glazbenica bejbe, bend Vizelj koji nudi žanrove od garažnog roka pa do jungle i drum&bass ritmova, psych funk bend nemanja, a headlineri večeri bit će zagrebački trap glazbenik Hiljson Mandela i splitske hip-hop ikone TBF.

Drugi dan festivala, petak 24. svibnja, bit će također u znaku mješavine urbanih pop, rock i hip-hop žanrova i na pozornicu festivala stiže splitski rap-reggae-dance duo Kuzma & Shaka Zulu, zagrebačka autorica i glazbenica Miach, Porinom nagrađeni splitski reper Vojko V, kao i osječki indie-rock bend čuvarkuća te novo ime zagrebačke trap scene, dvojac Tej & Špiro.

Subota, 25. svibnja, bit će u znaku energičnog rock i punk zvuka, jer će na pozornicu festivala stati četiri moćna imena ovih žanrova: energični sinjski punk-rockeri MORT, neumorne punk ikone Mašinko, riječka rock mašina Ministranti te Kawasaki 3P, jedan od najvažnijih hrvatskih punk-rock bendova posljednjih desetljeća, koji je u ovoj godini najavio i svoj veliki povratak.

Festival će kraju privesti pet glazbenih imena, pa će tako pred publiku u nedjelju, 26. svibnja stati zagrebačka indie-pop atrakcija Svemirko, varaždinsko-zagrebački bend Rimljani Ite Doma, nagrađeni zagrebački alt-kantautor IDEM, osječki glazbenik, autor i producent z++ i rap ikona Edo Maajka, čiji nastup će biti u znaku proslave 20 godina albuma “No Sikiriki”.

Uz navedene koncerte na otvorenom, festival će i ove godine nuditi širok izbor od preko 180 vrsta piva iz raznovrsnih industrijskih i craft pivovara. Dosadašnja izdanja festivala okupila su više od tristo tisuća posjetitelja, čineći ga jednim od najomiljenijih i najiščekivanijih proljetnih događaja u Zagrebu i okolici. 

Ovogodišnji Zagreb Beer Fest trajat će četiri dana, od 23. do 26. svibnja, s besplatnim ulazom za sve posjetitelje, a sve detalje možete pratiti na Facebook i Instagram stranicama festivala. Organizator je yem.

 

Moglo bi Vas zanimati