08
ruj
2022
Vijesti

Hiljson Mandela najavio najveći solo koncert dosad

Hiljson Mandela

Hiljson Mandela /Matej Grgić

share

Trenutno dominantna trap zvijezda Hiljson Mandela zakazao je glazbenu poslasticu fanovima 14. listopada 2022. u zagrebačkoj Tvornici kulture. Član popularnog trap kolektiva KUKU$ i jedan od pionira žanra trapa u Hrvatskoj, nastupit će na najvećem samostalnom koncertu dosad, a predstavit će i aktualni hit-album Mandela Effect.

„Snimanje ovog albuma za mene je stvarno bilo transformativno iskustvo koje me podsjetilo zašto sam počeo raditi glazbu”

U nedavnom razgovoru povodom izlaska samostalnog prvijenca, mladi je izvođač rekao i kako „za solo karijeru planira[m] imati malo drugačiji pristup, želim postići kontinuitet i podići to na neku ozbiljniju razinu. Vjerujem da fanovi neće biti razočarani i to mi je i najvažnije jer oni su me otkrili, podržali kad nije nitko i njima na kraju dana sve dugujem. Bio bi red da ih poštujem i da osjete ljubav s moje strane”, zaključuje. O uspjehu svog prvijenca, kaže, ne želi nagađati. Bilo mu je važno da može sto posto stati iza svog rada.

Sve pjesme dovele su do ovog trenutka kada ću zajedno sa svojom publikom proslaviti svoj najveći samostalni koncert do sada. Jako sam uzbuđen što mogu predstaviti Mandela Effect na najbolji mogući način te se ovim putem još jednom, najviše i iz svega srca želim zahvaliti upravo svojim fanovima, bez kojih ništa od ovoga ne bi bilo mogućeporučuje Hiljson Mandela.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli MANDELA EFFECT (@hiljsonmandela)

Do koncerta nas dijeli više od mjesec dana, a do sada je rasprodano već 70% kapaciteta ulaznica, što ovo događanje čini jednim od najatraktivnijih samostalnih trap koncerata ove jeseni.  Ulaznice su u pretprodaji dostupne u Drito Baru, Dirty Old Shopu i Rockmarku te online putem platforme Core Events, po cijeni od 60 kn, dok će na dan koncerta iznositi 80 kn. Ulaz je moguć isključivo 16+, a organizator događanja je yem.

 

Moglo bi Vas zanimati