14
lip
2023
Vijesti

23. Liburnia Jazz Festival

JM Jazz World Orchestra kao zamjena za otkazan nastup princeze funka June Serite

Otkazan koncert June Serite na 23. Jazz Liburnia Festivalu

share

Organizatori javljaju da je otkazan koncert June Serite na 23. Jazz Liburnia Festivalu. Juna Serita, po riječima kritičara prozvana Princezom funka i okrunjena titulom jedne od najboljih basistica svijeta, trebala je nastupiti u večernjim satima 8. srpnja, no Ljetnu pozornicu zauzet će JM Jazz World Orchestra.

Riječi organizatora:

Sa žaljenjem javljamo da je koncert June Serite koji se trebao održati 08.07. na 23. Liburnia Jazz Festivalu, kao i cijela europska turneja, otkazan zbog izvanrednih tehničkih problema, na koje Liburnia Jazz kao organizator nije mogla utjecati.”

Liburnia Jazz ovim putem izražava žaljenje zbog nastale situacije i ispričava se svim ljubiteljima jazza.

Večer ipak neće biti otkazana jer će koncert održati JM Jazz World Orchestra – jedan od ponajboljih velikih svjetskih jazz orkestara.

Ukoliko Vam promjena programa ne odgovara, povrat novca moguće je zatražiti od srijede, 14. lipnja na mjestu gdje su ulaznice kupljene, zaključno do 30. lipnja.

Za ulaznice kupljene online, povrat je potrebno zatražiti putem maila na [email protected] i navesti broj narudžbe za koju se želi ostvariti povrat novca.

Moglo bi Vas zanimati