11
tra
2024
Vijesti

Varteks / Varaždin, 6.-8.6.2024.

Jonathan kao jedan od headlinera na KVART festivalu

Jonathan - KVART festival

share

Oni su Jonathan, riječki indie/alternative bend i jedan su od headlinera KVART festivala koji na stage donose val sirove, garažne energije.

Zoran Badurina, Branko Kovačić, Tomislav Radinović, Nikica Jurjević, Darko Petković i Hrvoje Šćulac, ili skraćeno – Jonathan, sinonim su za energičan live nastup. Da su jedan od najboljih live bendova u Hrvatskoj potvrdili su na KVART-u 2019. godine uz hitove “Maggie”, “Who lies to whom”, “Heaven” i “Try To Get Eaven”. Svirali su i kao predgrupa Editorsima i The Killersima, a treba spomenuti i njihovu veliku američku turneju 2019. Na KVART se vraćaju s novim albumom “Everyone Else is Ok”.

Hitove Jonathana, ali i Ide Prester&Lollobrigide, Gršeta, Buntai, Tam, Dine Jashari, Fani Solomun i LAV možete preslušati i na KVART Spotify Playlisti!

U prodaji su festivalske ulaznice koje vrijede za sve dane festivala. Fizičke ulaznice dostupne su u svim Tisak Media trgovinama u Hrvatskoj, Dirty Old Shopu u Zagrebu, knjižari Rockmark. Online ulaznice mogu se nabaviti na platformi Core Event.

Moglo bi Vas zanimati