12
ožu
2024
Vijesti

Legendarni britanski reggae producent

Keety Roots stiže u pulski Klub Kotač

Keety Roots

Keety Roots

share

Legendarni britanski reggae producent Keety Roots stiže u pulski Klub Kotač 15.3.2024. s početkom u 22h.

Udruga SUB movements i Munchies soundsystem u suradnji s klubom Kotač predstavljaju ekskluzivno gostovanje legende reggae glazbe kao dio klupskog programa DUB arena.

Bit će to premijerno gostovanje ovog reggae velikana Hrvatskoj i regiji. Keety Roots, čija glazbena karijera traje od 1990-ih, je čovjek iza poznate izdavačke kuće Black Legacy Records koja preko 30 godina producira hitove koje su zaljubljenici u ovu tvrđu varijantu jamajkanskog zvuka mogli čuti na velikim “Soundsystemima” diljem svijeta.

Priznanje na internacionalnoj reggae sceni zadobiva već od prvog izdanja na Black Legacy Recordsu, čuvene 7’’ ploče “Warning” – kolaboracije sa poznatim vokalom Tena Stelina i produkcijskim potpisom Keety Rootsa.

Od tada producira niz izdanja za renomirane glazbenike širokog spektra dub/reggae žanra te broji nastupe diljem Europe, Južne Amerike te dalekog Japana.

Nastup Keety Rootsa u pulskom klubu kotač će biti njegovo premijerno pojavljivanje u Hrvatskoj, te uz ovog reggae velikana publiku očekuje i pulska selektorica Dubcat.

Kako bi se osiguralo da tvrdi bassovi dođu do izražaja, brigu o ozvučenju i atmosferi pobrinut će se domaćini – Munchies soundsystem.

Projekt Dub Arena, započet 2016. godine, sufinancira Ministarstvo Kulture i Medija i Grad Pula.

Moglo bi Vas zanimati