11
sij
2024
Vijesti

Proslava deset godina djelovanja

KUKU$ uskoro u zagrebačkom Vintageu

KUKU$ u Domu sportova / foto: Marko Lopac

KUKU$ u Domu sportova / foto: Marko Lopac

share

Nastavak proslave deset godina djelovanja: Trap pioniri KUKU$ uskoro pred prepunim zagrebačkim Vintage Industrial Barom

Svojih deset godina djelovanja trap ikone KUKU$ nastavljaju slaviti i u 2024., a nakon rasprodanog Doma sportova prošle godine u listopadu, kao svoj prvi zagrebački koncert predstavljaju intimni “X-Clusive” nastup za najvjernije fanove, u četvrtak, 18. siječnja u Vintage Industrial Baru. U prodaji je preostalo manje od 50 ulaznica.

Kuku$ Vintage Industrial Bar

Zagrebački trap pioniri početkom listopada su u Domu sportova održali svoj najveći solo koncert do sada, a kroz više od dva i pol sata nastupa, okruženi produkcijski bogatom pozornicom iznad koje se simbolično isticao znak “X”, publiku su proveli kroz sve svoje faze djelovanja i zajedno s četiri tisuće okupljenih fanova proslavili svoju jubilarnu brojku djelovanja.

KUKU$ u rasprodanom Domu sportova: https://www.instagram.com/reel/Cyvv36INwoW/

Za razliku od Doma sportova, koncert “X-Clusive” 18. siječnja u Vintage Industrial Baru namijenjen je manjem broju najvjernijeg dijela njihove publike. Tom prigodom, Goca RIP, Hiljson Mandela i Iso Miki pripremit će unikatnu koncertnu set-listu sastavljenu od pjesama koje fanovi nemaju priliku često čuti uživo. Ovo će za KUKU$ biti prvi nastup u ovogodišnjem dijelu “X” turneje kojom slave jubilarnih deset godina aktivnosti, a već 20. siječnja stižu i u Beograd, gdje će nastupiti u Zappa Bazi.

Koncert u Vintageu će uskoro biti rasprodan, budući da je preostalo manje od 50 ulaznica, i to samo u fizičkom obliku, dok su online ulaznice već rasprodane. Prodajna mjesta u Zagrebu su Drito Bar, Rockmark i Dirty Old Shop. Organizator koncerta je yem.

Moglo bi Vas zanimati