11
sij
2024
Vijesti

Disco punk genijalci

CHK CHK CHK dolaze na SHIP 2024

CHK CHK CHK - SHIP 2024

CHK CHK CHK - SHIP 2024

share

Disco punk genijalci, bend !!! (CHK CHK CHK) stat će na stage Tvrđave sv. Mihovila 12. rujna ove godine i zavajbat drugi po redu SHIP!

Imamo još toga – krenule su prijave za bendove, blind ulaznice su rasprodane i upravo su early bird ulaznice krenule u prodaju! Ali, ajmo redom:

1. !!! (CHK CHK CHK) OTVARAJU SHIP 2024.!

Američki disco punk genijalci iz Sacramenta, s imenom inspiriranim filmom “Bogovi su pali na tjeme” i  poznati po prvoklasnim nastupima koji pršte od energije, headlineri su ovogodišnjeg SHIP-a! Frontmen Nic Offer kaže da su uvijek težili nečem neobičnom i čudnom. A njihov deveti album po redu, Let it Be Blue donosi i prenosi upravo to – transformaciju u neka nova neobična područja. Svaka od 11 pjesama jedan je samostalni, komplicirani svijet za sebe i taj svijet stiže u grad domaćin SHIP-a, Šibenik. !!! (CHK CHK CHK) su česti i poželjni gosti poznatih svjetskih festivala, a sad će na mapu svojih nezaboravnih nastupa upisati i SHIP 2024.

2. APPLY TO PLAY – ZAPOČELE PRIJAVE!

Danas su otvorene prijave za domaće i strane izvođače koji žele zasvirati pred predstavnicima europske, ali i svjetske scene. Prošle je godine publika SHIP-a brojala preko 3.000 ljudi, od kojih je bilo više od 300 glazbenih profesionalaca i više od 40 bendova. Tko će biti među onima koji će ove godine imati priliku zasvirati na najjačim pozornicama festivalske scene – na Tvrđavi sv. Mihovila, u Kući umjetnosti Arsen, u klubu Azimut ili u Tunelu – saznat će se u travnju nakon detaljne obrade svih prijavljenih. Prijave su otvorene do 11. ožujka 2024.

APPLY TO PLAY

3. BLIND TICKETS SU RASPRODANE, ALI – OD DANAS U PRODAJI EARLY BIRD ULAZNICE!

SHIP festival svojim je prvim izdanjem dobio povjerenje čini se, jer su blind ulaznice planule. A od danas, nakon !!! (CHK CHK CHK) otkrivenja, organizatori su pustili u prodaju early bird ulaznice, i to:

Festival Early Bird – 29 €

Opening Concert Early Bird – 29 €

Festival + Opening Concert Early Bird – 34 

Pro pass Early Bird – 59 

SHIP 2024 održat će se od 12. do 15. rujna, a jedina garancija da ga nećete propustiti je kupnja ulaznice već sad!

KUPI EARLY BIRD ULAZNICE!

SHIP 2024

SHIP 2024. osim što ide na novi level experiencea, ide i na novi vizualni level. Glazba je komunikacija koja se prenosi raznobojnim frekvencijama gađajući centar u mozgu gdje se te vibracije transformiraju u znakove i poruke koje putuju do naših emocija. SHIP je festival gdje se njeguju sve vrste komunikacija o glazbi, a ovogodišnji vizual komunicira kroz pomorsku signalizaciju kao baza na kojoj plešu SHI(P)benske face. Autori su Karlo Kazinoti i Mišo Komenda.

Festival SHIP organizira Ured za izvoz glazbe Hrvatska (HUZIPHGUHUIGHUOKU) u suradnji s Javnom ustanovom u kulturi Tvrđava kulture Šibenik, a festival su podržali Ministarstvo kulture i medija RHHrvatska Turistička Zajednica, HDS ZAMP, Grad Šibenik, Turistička zajednica grada Šibenika i Turistička zajednica Šibensko kninske županije.

Moglo bi Vas zanimati