22
sij
2024
Vijesti

Uz Parni valjak i Neki to vole vruće

Matija Cvek i Denis & Denis na prvom danu Zagreb Music Festa

Matija Cvek / foto: Martina Movrić

Matija Cvek / foto: Martina Movrić

share

Matija Cvek i Denis & Denis priključuju se line up-u prvog dana na velikom spektaklu koji nas očekuje 30.05.2024. na Jarunu

Kao što je i najavljeno, Zagreb Music Fest s ponosom dodaje još dva, ujedno i posljednja imena, prvom danu festivala –  Matiju Cveka, miljenika hrvatske glazbene scene i najpopularniji hrvatski elektro-pop sastav od osamdesetih do danas, Denis & Denis.

Uz Parni valjak, glazbene ikone koji nastupaju kao headlineri, 30.05.2024. gledamo i slušamo Neki to vole vruće i novo predstavljena imena Matiju Cveka i Denis &Denis.

Matija Cvek, svojim upečatljivim glazbenim stilom i iznimnim glasom, strelovitom brzinom je postao jedno od najprepoznatljivih imena na hrvatskoj glazbenoj sceni, ali i šire. Debitantski singl „Visine“ lansirao ga je u visine – top ljestvica radijskih postaja diljem Hrvatske.

S pjesmom „Ptice“ osvojio je prvo mjesto na 68. Zagrebačkom festivalu, a na svečanoj dodjeli nagrada “Cesarica” i “Zlatni Studio” dobitnik je nagrade za pjesmu godine “Trebaš li me“. Vlasnik je čak četiri Porina, a prošle godine uvršten je u program „100 Artist to Watch“ prema IMPALE izboru. Na Jarunu ga gledamo uživo s njegovim bendom The Funkensteins.

Denis & Denis, najslušaniji hrvatski elektro-pop sastav i svojevrsni fenomen naših prostora, posljednje je ime na popisu izvođača na prvom danu Zagreb Music Festa.

Pioniri u uvođenju synth popa na domaću glazbenu scenu, od svojeg početka, 1982.godine do danas ostali su gotovo jednako slušani kao i na vrhuncu svoje slave. Unutar svog razdoblja djelovanja, objavili su četiri albuma, koji su nam donijeli velik broj hitova, od kojih je teško izdvojiti jedan ili najomiljeniji.

„Program tvog kompjutera“, „Soba 23“, „Voli me još ovu noć“, „Ja sam lažljiva“, „Tek je sedam sati“, „Telefon“ i drugi hitovi, proizvod su spoja inovativnog Davora Tolje i karizmatične Marine Perazić, koje s veseljem očekujemo na Jarunu, 30.5.2024.!

Ulaznice za ovaj glazbeni događaj u prodaji su putem Entrio sustava po sljedećim cijenama : early bird (do 25. siječnja) 25 eura, 1 st release: 30 eura, 2nd release 40 eura. Trodnevna festivalska early bird early bird: 80 eura te VIP early bird u prodaji po 45 eura.

Moglo bi Vas zanimati