22
sij
2024
Vijesti

nemanja, Trophy Jump, VOADO i Disco KSET

Predstavljen treći val izvođača na JeboTon fešti

JeboTon fešta u Boogaloou

share

nemanja, Trophy Jump, VOADO i Disco KSET zakucavaju line-up JeboTon fešte

nemanja, Trophy Jump, VOADO i Disco sekcija KSET-a doplivali su u trećem valu izvođača i zakucali line-up ovogodišnje JeboTon fešte. Posljednji val artista potvrđuje: Boogaloo će u subotu, 10. veljače obavijati mistične glazbene sile uz pomoć kojih će svi prisutni plesati. 

Neodoljiv će niz izvođača nastupiti na najvećoj JeboTon fešti dosad. Divljem prvom valu u koji su upali JeboTon ansambl, Balkalar, Peglica i Komandos te Ki Klop pridružen je drugi party val koji čine Porto Morto, IDEM, Mate Ponjević, Matija Milutin i Stankoff. Čitavu feštu na kojoj će nastupiti ukupno 13 izvođača zaokružuje novi eklektični niz artista: nemanja, Trophy Jump, VOADO i Disco KSET. Bit će to najvrući događaj u gradu. 

nemanja će na krilima svog aktualnog albuma ”Voodoo Beat” na plesni podij fešte unijeti prstohvat egzotike i mistike. World music okupan različitim zvukovima, žanrovima i stilovima, od cumbije, tajlandskog i afro funka, karipskog duba, tropske egzotike i zamamnih ritmova oznojit će i zidove kluba. 

Pop punk je uvijek in. Trophy Jump, bend koji je voljen i daleko izvan granica Lijepe naše, svojom će energičnom i žestokom, ali emotivnom brijom u publici probuditi nostalgiju za srednjoškolskim danima, nepokorivu želju za moshpitom i – ljubav. 

U svom one man band aranžmanu s akustičnom gitarom na stageu će Boogalooa zafeštati i VOADO, kreativni lik zagrebačke glazbene scene koji nikad ne miruje, poznat i kao član benda From Another Mother te dio Đutkovih Plodova zemlje.  

Za najbolju selekciju plesne muzike pobrinut će se volonteri iz Disco sekcije KSET-a. Sastavljena od mladih glazbenih entuzijasta i sjajnih DJ-eva, Disco sekcija bit će zadužena za to da prisutnima ponestane snage za after. 

Osim u službi DJ-eva, JeboTon će feštu i logistički podržati volonteri iz različitih sekcija omiljenog Kluba. Od stage managementa i lighta, do snimanja i fotografiranja – KSET-ovci će se naći u različitim ulogama i udružiti snage s JeboTon kolektivom kako bi ovaj jedinstveni event zasjao u punom sjaju. 

JeboTon kolektiv najavljuje i novi program pod nazivom VRATI SE NA PARTI. Prvi će se parti u nizu uz selekciju najboljih numera iz opusa aktualne regionalne scene održati u subotu, 3. veljače 2024. godine u Melinu. Bit će to konceptualni warm up i savršena uvertira u najveću JeboTon feštu dosad.

Ulaznice za JeboTon feštu po cijeni od 20 eura mogu se kupiti u Dirty Old Shopu ili online putem platforme Core Event. Na dan fešte cijena ulaznice iznosit će 22 eura.

Moglo bi Vas zanimati