30
lis
2023
Vijesti

Rok za prijave: 3. studenog

Natječaji za posao na Muzičkom biennalu Zagreb

mbz

share

Muzički biennale Zagreb, festival suvremene glazbe, traži nove suradnike za organizaciju i produkciju 33. festivalskog izdanja 2025. godine: izvršnu direktoricu/direktora te producenticu/producenta.

“Ako volite nove izazove, spremni ste proširivati znanja i vještine, dobro se snalazite u užurbanom festivalskom životu, a pritom ste komunikativni, organizirani, volite timski rad te imate iskustva u kreativnoj i kulturnoj industriji, pošaljite nam svoju prijavu i postanite ključan dio MBZ tima,” stoji u pozivu za prijave.

Muzički biennale Zagreb je međunarodni festival suvremene glazbe koji se održava svake druge godine u travnju i tijekom svog trajanja (najčešće tijekom osam dana) na brojnim gradskim lokacijama prezentira bogat program (nekoliko produkcija dnevno) različitih formata i oblika, od simfonijskih orkestara i komornih ansambala, eksperimentalnog glazbenog teatra, suvremenog plesa, jazza, elektronike pa sve do alternativne glazbene scene. Muzički biennale Zagreb vezan je i uz druge umjetnosti i srodne discipline, a upravo je to razlog zbog kojeg je zauzeo izniman i dobro profiliran prostor na hrvatskoj i regionalnoj kulturnoj sceni. Umjetnički ravnatelji 33. MBZ-a su skladatelji Tomislav Oliver, Ivan Josip Skender i Davor Branimir Vincze.

Prošlogodišnji program dostupan je na linku: https://www.mbz.hr/hr/program

Rok prijave za obje pozicije je 3. studenoga 2023.

S užim izborom kandidata/kandidatkinja održat će se intervju te će se nakon toga odabranima ponuditi angažman.

Za prijavu je potrebno poslati CV s popisom dosadašnjeg iskustva na sličnim poslovima, motivacijsko pismo te barem jednu preporuku poslodavca ili suradnika na e-mail adresu: [email protected]

Sve detalje – opis poslova i uvjete – pronađite ovdje.

 

Moglo bi Vas zanimati