27
stu
2023
Vijesti

We Move Music Croatia - New Faces 2024

Inicijativa New Faces objavila poziv mladim glazbenim profesionalcima

We Move Music Croatia - New Faces 2024

We Move Music Croatia - New Faces 2024

share

Inicijativa New Faces objavila je svoj poziv mladim glazbenim profesionalcima (do 30 godina) za 2024. godinu. Ovogodišnja misija je otkriti i podržati deset mladih talentiranih glazbenih profesionalaca iz regije te ih tako osnažiti da svoje glazbene snove pretvore u stvarnost uz vodstvo iskusnih profesionalaca u industriji.

S vodećim regionalnim festivalima i konferencijama, uključujući MENT Ljubljana (Slovenija), Kontakt (Srbija), SHIP (Hrvatska) i PIN Music Conference (Sjeverna Makedonija), New Faces 2024 otvorio je prijave i mladi glazbeni talenti koji aktivno doprinose lokalnoj i/ili regionalnoj glazbenoj sceni, imaju priliku predati svoje prijave do 11. prosinca 2023.

PRIJAVITE SE OVDJE!

New Faces predstavljaju pokretačku snagu regionalne glazbene industrije, ističu se u različitim poljima kao što su organizacija događaja, booking, menadžment, izdavaštvo, glazbeno novinarstvo, produkcija itd. Ovi ambiciozni mladi stručnjaci definirani su svojom radnom etikom i strašću.

TKO SU NEW FACES 2023.

TRAŽE SE GLAZBENI PROFESIONALCI!
Bitno je napomenuti kako otvoreni poziv nije usmjeren na glazbenike, već na glazbene profesionalce koji neumorno rade iza scene i sudjeluju u razvoju glazbene industrije.

SVATKO MOŽE NOMINIRATI SVAKOGA!
Fizičke osobe mogu nominirati sebe i treće osobe ispunjavanjem ovog obrasca. Kandidati moraju imati 30 godina ili manje u 2024. godini.

ŠTO DOBIVAJU NEW FACES?
Odabranih deset dobit će PRO pass koji će im omogućiti pristup svim festivalskim koncertima, konferencijama i online bazi delegata na
najmanje četiri partnerske konferencije. Uz to, New Faces 2024. će pokriti troškove smještaja u zemlji domaćinu i osigurati medijsku pokrivenost.

Moglo bi Vas zanimati