28
ožu
2024
Vijesti

Predstavljanje albuma "Jezero"

Nina Romić dolazi na 11. izdanje Impulse festivala

Nina Romić, ono što bi htjela, jezero

Nina Romić / Foto: Marina Uzelac

share

Kao i prethodnih godina, i jedanaesto izdanje Impulse Festivala ulazi u nove prostore, realizirajući atraktivna događanja i skladne suradnje.

Nastavak koncertnog gostovanja upotpunjuje Nina Romić koja će predstaviti svoj najnoviji album „Jezero“ i to u četvrtak, 25. travnja na botelu Marina.

Objavljen prošle godine, Ninin album “Jezero” osobna je priča o uronu ispod površine i pronalasku vlastitog svjetla. Glavna suradnica i aranžerka na albumu joj je glazbenica i multi-instrumentalistica Jelena Galić s kojom Nina dijeli glazbeni senzibilitet i surađuje već nekoliko godina.

Nina Romić glazbeno je debitirala albumom “Daljine” 2010. godine, a već drugim albumom “Ptice” osvojila je kritiku diljem Hrvatske i regije. Uskoro je njeno ime bilo na većini hrvatskih top-lista 2012. godine. Uslijedili su hvaljeni i među kritičarima izvrsno prihvaćeni albumi “Stablo” (2014.) koji je osvojio prestižnu nominaciju “IMPALA” za najbolji europski album i album “Sloboda” iz 2018. godine.

Osim vlastitog glazbenog stvaralaštva, Nina Romić je svojim djelovanjem izrazito doprinijela i razvoju hrvatske kantautorske scene kroz razne projekte, među kojima se posebno ističe Začarana Močvara, program koji se bavi afirmacijom kantautorske glazbe.

Ulaznice po pretprodajnoj cijeni od 10€ moguće je kupiti u Dallas music shopu Rijeka i u sustavu Entrio, a na dan koncerta cijena se penje na 12 €.

Broj ulaznica ograničen je na 100 komada, a studenti riječkog Sveučilišta uz važeću x-icu mogu kupiti ulaznicu i po pretprodajnoj cijeni i na dan koncerta (na ulazu) ukoliko koncert nije rasprodan.

Moglo bi Vas zanimati